21.7.2015

back to where I started


Viimeistä viedään. Istun tällä hetkellä Sydneyssä hostellin aulassa wifin kanssa ja kirjoittelen tätä. Vihdoin olen blogin kanssa ajan tasalla.. en yhtään taas viime tippaan asioita jätä! 
Mutta halusin postailla asiat aikajärjestyksessä blogiin. Toivottavasti ootte tykänny lueskella kaikkia reissupostauksia! 

Mutta nyt. Niin. Tänään on mun viimenen aamu Australiassa. Eilen oli viimeinen päivä ja viimeinen ilta. Toissapäivänä oli viimeinen ilta mun aussiperheen luona. Äsken check outtasin viimesen kerran ulos hostellista. Pakkasin viimesen kerran matkalaukkuni. Viime viikolla halasin lapsia monta kertaa viimeisen kerran. Niin monta isoa rutistusta ja rakkautta täynnä olevia suukkoja. Ja eilen aamuna halasin kaikkia oikeasti viimeisen kerran. Tällä kertaa.
On käsittämätöntä miten voi rakastaa näin paljon vajaan vuoden jälkeen. Hyvästit ei ollu helpot. Ei varmasti ollut viimeinen kerta kun itken ikävästä. Mutta jos olis helppo lähteä, ei olis ollut yhtä kiva olla. Se sattuu, koska välittää. Mutta vielä vaikeampi oli nähdä lapset niin surullisina. Särki sydämen viisi kertaa. Mutta me nähdään vielä, se on varma. 

 Sain myös nähdä lunta Australiassa. Orangessa oli kylmä, lunta oli enemmän kun on ollut 20 vuoteen! Sitä satoi kyllä vain kahtena päivänä ja se suli iltapäivään mennessä. Lapset oli kuintekin innoissaan. Mä en niinkään.. Mutta ainakin Suomessa on siihen nähden paljon lämpimämpi! Oon tietoisesti ollut ajattelematta Suomeen paluuta, säästän sen sitten mun 28h lennolle. Nyt keskityn vielä ausseihin.

Kohta mun täytyy hypätä airport shuttle -bussiin ja fiilistellä Australiaa kaikin aistein vielä viimeisen kerran tältä erää. Tää melkein-vuosi on ollu mun elämän paras, oon saanu kokea, nähdä, elää, tuntea, haistaa, maistaa, kuulla, luulla, olla, olla olematta, nauttia, tutkia, itkeä ja nauraa niin paljon. Oon kasvanut ja oppinut itestäni, maailmasta ja elämästä enemmän kuin ikinä. Oon niin kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja kaikista, jotka on ollu osa mun Australiaa. 
Enää ei voi muuta sanoa, kun see ya next time, mate!

2 kommenttia: