30.6.2015

SURF CAMP


Port Macquariesta jatkoin Sydneyyn, jossa vietin yhden yön ennen kun maanantaina suunta kohti surffileiriä! Surf Camp Australian bussi noukki Sydneystä ja matkattiin pari tuntia etelään Gerringongiin Seven Mile beachille.
Surffileiri oli kaiken kaikkiaan aivan huippukokemus! Kylmähän meillä oli kuin mikä, joka aamu ja iltapäivä piti kaivaa valmiiksi märät märkäpuvut esiin ja hitaasti kiduttaa itsemme niihin. Mutta koska meitä tyhmiä, jotka ilmoittautuvat surffileirille etelän kylmiin talvikeleihin, ei niin kauheasti ollut (kesäisin leirillä on yli sata henkeä ja meitä oli se päälle kymmenen), niin meidän ryhmä oli tosi tiivis ja tultiin todella hyvin toimeen keskenään! Kukaan ei jäänyt ulkopuolelle enkä vaihtais meidän porukkaa edes niihin lämpimimpiin keleihin! :D Eikä sitte kun veteen pääsi, niin sitä kylmää tuntenut enää ollenkaan. Ainakin kuumasta suihkusta ja lämpimistä ruoista osasi nauttia ihan eri tavalla!
Surffatakin opin! Pari ensimmäistä tuntia oli turhautuminen lähellä, kun ei sen laudan päällä pysynyt sitten millään ja alloot tönivät suuntaan jos toiseen aina kun vähääkään pääsi seisomaasentoon. Mutta kun sitten viimein hokasi, että miten sen laudan päälle saa noustua ja kropan sekä laudan hallinta vedessä parani, niin hurjan hauskaahan se oli! Ihan en ehkä itseäni vielä vertaisi meidän ohjaajiin, jotka pisti menenään pikkuruisilla laudoilla sutjakkaasti temppuillen, mutta ainakin viimein voin sanoa, että (vaikka se 9 kuukautta australiassa kesti) niin osaanpahan surffata!
Ja olihan meillä sinänsä hyvä sää, ettei ainakaan satanut, ja kuvat näyttää ne pari aurinkoista päivää, jolloin kameran jaksoin kaivaa esiin! Tosin kaikki surffikuvat on pomittu Surf Camp Australian facebook-sivulta, itse en kameraa rannalle raahannut. Ranta oli ihana ja surffattiin päivän toisella tunnilla usen hurjan kauniissa auringonlaskussa! Myös leiri oli tosi kivalla paikalla ja tunnelmaltaan ihana paikka. Plus ne ohjaajat oli niin surffareita kuin olla ja voi. Kuvittele streotyyppisin surffari, jonka mahdollisesti voit, ja nää jätkät on just se! :D Huippuja tyyppejä, aivan loistavia, mutta se oli vaan niin hauskaa, että ne oikeasti oli niin stereotyyppisiä surffareita!
Koko viikon meillä oli niin hyvä fiilis ja perjantaina oli haikeaa jättää hyvästit, koska oltiin kasvettu tiiviiksi poppooksi jokaisen yhteisen surffauksen, ruokailun ja ilta-teen tai -kaljan/siiderin jälkeen. Todella mahtava kokemus!

2 kommenttia:

  1. Näytätkin aivan megamageelta surffitytöltä :D
    t. Anu

    VastaaPoista