16.6.2015

SURFERS PARADISE


Siltä näyttää nykyään mun hiukset! 
Pitkään oon halunnu jotain tälle mopilleni tehdä, se alkoi taas käydä liian pitkäks ja raskaaks. Mutta jotenki oli sellanen kutina, että jotain uutta ja villiä täytyy tehä, ei vaan napsasta latvoista, niinkun oon viimeset kakskyt vuotta tehny! Noosassa kävin kampaamossa ilmasessa konsultaatiossa, mutta ne sano että toi mitä haluan maksais päälle 200 dollaria, joten no way mulla semmosia rahoja oo. Siitä jäi kuitenkin vielä varmempi olo, että jotain muutosta tarvii, niin kun Brisbaneen taas pääsin, kävelin kampaajalle ja se anto realistisen hinnan ja sano vielä että halvemmaks tulee jos ite käyn värin ostamassa. Eli kuukausi sitten menetin hiustenvärjäys-neitsyyteni ja mun hiuksista tuli puoliks turkoosit! Tykkään aivan hurjasti! 

Brisbanessa pysähdyin vaan siis päiväks ja illalla köröttelin vajaa pari tuntia Gold Coastille Surfers Paradiseen. Nimen ei kannata antaa hämätä, se ei kuulemma oo mikään suosittu surffimesta. Eikä siellä paljon mitään mun mielestä edes ollu, rantaa, korkeita rakennuksia, vilkas yöelämä ja paljon turistikohteita lähellä. Dreamwolrd, Movie World, White Water World, Wet 'n Wild.. mihin en ite menny rahojani tuhlaamaan. Kävin kyllä Ripleys Believe it or not -museossa, joka oli cool! (ja pienempi ja halvempi, kun noi muut olis ollu)
Paljon kävelin ja luin rannalla, vaikka siellä tuuli niin paljon, että hiekkaa löyty sitte joka paikasta! Hengailin hostellilla ja toisena iltanani siellä lähti paljon porukkaa "Pub Crawl" 'tyyliselle neljän hostellin järjestämälle night outille, eli hintaan kuulu sisäänpääsy neljään eri paikkaan ja ilmanen juoma jokasessa. Oli kyllä hauska ilta, pelattiin ensin hostellilla juomapelejä. Ne on täällä paljon aktiivisempia kun Suomessa, enemään pelataan beer-pongia ynnä muita kun Suomessa on musta enemmän korttijuomapelejä. 
Mutta oli saavutus jaksaa kaikki paikat kiertää, kun väsyn niin nopeesti klubeilla olemiseen. Tanssiminen on kivaa, mutta siinäpä se. :D Enkä oo tullu tänne sinänsä bailaamaan öitä läpeensä, mielummin käytän päivät seikkailuun kun sängynpohjalla makoiluun! 
(vaikka just sitä itse asiassa oon tänään tehny.. oon ollu vähän kipeenä, mutta silti menossa koko ajan, niin tänää oli eka päivä, jolloin pystyin ottamaan vähä rauhallisemmin ja jäämään hotellille sängyn, wifin ja tietokoneen kanssa!)

2 kommenttia: