19.6.2015

CURRUMBIN WILDLIFE SANCTUARY


Syötin kenguruita, halasin koalaa ja näin taas kaikennäköisiä karvanaamoja ja ei-niin-karvaisia-eläimiä! Currumbin Wildlife Sanctuary löytyy siis Gold Coastilta alempaa, sinne tein päiväreissun Surfers Paradiselta ennen kun jatkoin matkaa Byron Bayhin! :) On noi eläimet kyllä joka kerralla yhtä suloisia ja huippuja! Jos se eläintenhoitaja ei olis koko ajan pitäny silmällä tuota koalaa jota sain halata, niin olisin kyllä karannut sen kanssa ja ottanut kamuksi kotiin!  
Siellä myös oli monenlaista showta, esim sheep shearing ja aboriginaali didgeridoo- (kuvassa näkyvä soitin) ja tanssiesitys! Kivan pieni ja rento paikka, ei mikää iso ja ruuhkanen eläintarha. Juttelin paljon työntekijöille ja vapaaehtosille siellä. Opin muun muassa, että kenguru-naaraat kun kerran tulee raskaaksi, niin sitten ne on aina raskaana! Joskus voi olla kolmekin vauvaa samaan aikaan, yksi kehittymässä, toinen pussissa ja kolmas jo pussista ulkona! 

Kaikkea jännittävää tapahtuu koko ajan myös reaali-ajassa! Mutta haluan pitää blogiin postailun aikajärjestyksessä, niin täällä tapahtumat on nyt aika jäljessä! Instagramissa (hetaojell) mua seuraavat tietää vähän enemmän missä liikun ja mitä puuhailen, mutta yrittäkää muut kestää! Kyllä mä ehkä vielä joskus pääsen näiden kanssa ajan tasalle! :D 
Ajasta puheen ollen, toivottavasti kaikilla Suomessa on mahtava juhannus! Oon kuullu että siellä sataa, mutta ei se sää sitä juhannusta tee, vaan asenne! Sateenvarjon alle grillailemaan vaan! ;)

2 kommenttia:

  1. OKEI mun suusta pääsi kiljahdus kun näin sun sylissä koalan!! Aivan ihana, voi juku <3 tilaan yhden tuommosen tuliaiseksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joooo, oon tässä jo pitkään suunnitellu miten saisin yhen karvatassun salakuljetettua takasin Suomeen!

      Poista