8.12.2014

the place i call home


Moi! Täällä ollaan taas. Tässä pieni kurkistus mun nykyiseen kotiin. :) 
enää ei kyllä bussi kulje kun koulu loppu
meillä on vessassakin iso ikkuna että on hyvät maisemat sielläkin istuessa!
mun huone!Uima-allas, tramppa, kanoja, tenniskenttä. Kaikki löytyy.

Nää on siis ite rakentanu tän talon. Ja just sillon kun tää oli rakenteilla, niin ne sai tietää odottavansa kolmosia. Joten tää on iso ja tilava, joka huoneesta löytyy ainaki kaks sänkyä vaikka vaan kaks näistä lapsosista jakaa huoneen. Mutta se on kätevää, kun on muita muksuja yökylässä. :)  Kaikki talot täällä maalla (eikä siis keskustassa) on kyllä suuria. Täällä kun on tilaa mihin rakentaa! :D 

Nyt mä kuitenkin voisin ottaa pienet päikkärit, viime yöt on menny niin ja näin. En tiedä miten tuun selviämään koko 8 viikon lomasta, kun ekan viikon jälkeen oon jo näin väsyny ja tauon tarpeessa! :D Itsenäisyyspäivänä siellä, yönä täällä, valmistui pari erityistä ylioppinutta, niin piti kello neljältä herätä skypettelemään! :) Seuraavana päivänä lähti sitten mun lemppari itävaltalainen tyttö pois Ausseista, näiden edellinen au pair, josta tuli mulle tosi läheinen ystävä niiden parin kuukauden aikana jona tutustuttiin. Kaikki oli hyvästelemässä bussilla ja tunteikasta oli! Pisti miettimään, että kohta puolet mun ajasta tässä perheessä on jo kulunu.. Hui ja hyi. En halua edes sanoo sitä ääneen. 
Mutta myöhään meni siis eilenki. Ja lapset herää joka päivä kuudelta, huolimatta siitä kuinka myöhään mennään nukkumaan, joten ammullakaan ei voi kauheesti sen pidempään nukkua! Vaikka kesälomalla ollaan, täällä on ollut sateista ja tuulista ja vähän myrskyä. Lämmintä on kylläkin ja myös tää painostava, kuuma, myrskyä edeltävä ilma saa väsyneeksi. En kuitenkaan halua liikaa valittaa, vaikka siltä ehkä kuulostaakin.. :D Viime viikot on vaan ollut melko uuvuttavia. Elämää se vaan täälläkin, mutta en silti vaihtais tätä mihinkään. :)

2 kommenttia: