19.12.2014

getting in touch with the wild

JA lopuksi pari kuvaa otsikolla: kun yrität ottaa kuvia lapsista/lasten kanssa

Siinä tän viikon camping reissu! Oltiin parin tunnin ajomatkan päässä yleisellä camping-alueella, nimeltään Dunns swamp, Ganguddy campground, lähellä Wollemi National parkia, neljän muun perheen kanssa! Yhteensä kolmetoista lasta! Ei oltu kun pari yötä, mutta oli kyllä huippuakivaa. :) Uitiin paljon, kokkailtiin retkigrillillä, soudeltiin ja tehtiin bush-walkeja. Järvessä oli kilpikonnia, joita lapset pyydysteli. Aikuisetkin sai rentoutua, kun lapset leikki niin hyvin yhdessä. Kaikille riitti kaveri. :) Kaikkien koulujen lomatkaan ei ollut vielä alkanut, joten saatiin paikka kokonaan itsellemme. 
Öisin ei tosin tullut paljon nukuttua, kun valvottiin tulen äärellä viiniä juoden aikuisten kanssa ja aamulla lapset heräs aikasin riehumaan. Eikä retkipatja ja äänekäs yöelämä auttaneet nukahtamaan, vaan yöt meni melko lailla kylkeä kääntäessä.:D Joten pari päivää on kestänyt palautua telttaelämästä!
Tokana yönä opossumit kiinnostu meijän leiristä ja ainakin neljä tuli tonkimaan roskapusseja ja laatikoita! Mä en malttanu millään mennä nukkumaan, kun seurasin villiä yöelämää ja napsin kuvia opossumeiden kanssa! Kun yks niistä oli syömässä puusta roikkuvaa roskapussia, pääsin räpsimään siitä kuvia tosi läheltä ja uskalsin jopa koskea sitä! :D Olin niin innoissani, että pääsin silittämään villin opossumia! 
Nyt ollaan taas kotosalla, vanhemmat on töissä vielä pari päivää ennen joululomaa, joten oon lasten kanssa kaiket päivät vaan kotona. Tänään lapsilla on kuitenkin pari tuntia uimaopettaja meidän omalla altaalla, joten mulla on hetki aikaa käydä salilla ja viimeistelemässä jouluostoksia! So bye bye!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti