24.11.2014

hi, how are you?

Valmistautukaa: tulevissa postauksissa tulee olemaan random kuvitus, kunnes pääsen kuvien ja kuulumisien kanssa ajan tasalle. Nämä kuvat on mummolasta viime viikolta. :)

Mulle kuuluu oikein hyvää. Mitään jännittävää ei oo oikeestaan tapahtunu. Mun viikot on aika samanlaisia, Päivisin siivoan, pyykkään, ruokin kanat ja koiran, laitan ruokaa ja käyn salilla. Sitten haen lapsoset bussilta ja loppupäivä menee nopeesti. :) Viime viikolla mulla oli vähän enemmän menoja, kun meillä oli täällä pieni "hautajaistilaisuus" sille kanadalaiselle tytölle, kun sen perhe tuli Australiaan. Sen host-perheen viereinen koulu istutti omenapuun sen muistoksi ja koko tilaisuus oli tosi kaunis.
Viime viikolla oon myös yrittäny alottaa vähän jouluostoksia, me onneks kyllä tehdään täällä lahjarinki, eli nostetaan hatusta nimi ja ostetaan lahja vain yhdelle henkilölle. Ei tarvi koko omaisuutta käyttää lahjoihin isolle suvulle. Lapsille meinasin jotain pientä ylimääräistä antaa ja sitten täytyy vielä miettiä mitä Suomeen lähettäisin! ;) 
Viikonloppu meni rennosti kotona. Vanhemmatkin oli molemmat kotona. Päivät vietettiin suurimmalta osain uima-altaassa, koska oli aivan järkyttävän kuuma. Lämpötila oli reilusti yli 30 astetta ja tuulikaan ei auttanut. Eikä täällä yleensä kuulemma vielä tähän aikaan oo näin kuuma, koska nythän on vasta kevät.. Kesästä tulee siis polttavan kuuma! Aurinkorasvan kulutus on melko korkea ja hattua täytyis pitää päässä aina ulkona ollessa. Niinkuin Granny (näiden lasten isoisoäiti) sanoo: Australian kohdalla on taivaalla iso reikä, josta aurinko kurkkii. 
Kävin lauantaina kattomassa myös uuden Nälkäpeli-leffan! Leffateatterin valvonta on täällä aivan naurettavan huonoa, koska sitä ei juurikaan ole. Sisään vois kävellä tosta vaan kattomaan minkä vaan leffan, koska teatteriin mentäessä riittää kun kädet täynnä eväitä sanoo lippujen olevan taskussa. :D Mutta leffa oli silti hyvä, oltiin vanhimman lapsen ja naapureiden kanssa se kattomassa. :)
Tällä viikolla lapsilla on "camp week" koulussa, eli viimenen viikko ennen lomaa. Vanhin on koko viikon poissa, toinen on kolme päivää ja nuorimmilla on yhen yön leiri koululla. :) Tuntuu superhassulta, kun lapsille piti pakata tonttulakit mukaan.. Mulla ei oo joulufiilistä tippaakaan täällä helteessä. En osaa asennoitua jouluun oikeen mitenkään. Niin jännää. :D 
Aurinkoisia ajatuksia kuitenkin sinne kylmenevään Suomeen, jossa ehkä joulufiilistelyä on enemmän kuin mulla täällä!

4 kommenttia:

 1. haha todellaki samaistun joulufiilittömyyteen jos toi nyt on sana? :D meille laitettiin täälä jo kuusiki pystyy mut lähinnä vaa naurattaa aina ku näen sen :D ens viikkoon joudun ite oottaa että leffaan asti pääsen!:) nautihan australiasta jatkossakin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo, en vaan tajua että joulu on muka tulossa! :D varmasti nautin, samat sanat sulle! ;)

   Poista
 2. on kyllä joulufiilistä vaikka lumi taas tuli ja meni yhtä nopeasti... huisin jännää olla eka joulu poissa kotoa, mut onneks niitä tulee vielä monia perinteisiä taas, haleja sinne lämpöön!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. on kyllä!! mutta oon kyllä innoissani joulusta, että minkälainen tulee olemaan, vaikken sitä oikeaa joulufiilistä saiskaa aikaan :) aurinkoisia haleja sinne kylmään!!<3

   Poista