11.11.2014

who decides when we live and die

Elossa ollaan. Tauko on blogin puolella ollut pitkä, mutta nyt kun se on ohi, en käytä aikaani selitellen kuinka on pitänyt kiirettä tai kuinka nettiä (koska australiassa ei tunneta käsitettä "rajaton internet") ei ole ollut tarpeeksi kuvien muokkailuun. 
En myöskään vielä kerro kiireisestä ja internetillisesti rajallisesta elämästäni. En nyt. 
Koska eilen sain kuulla mitä kamalimman uutisen. Täällä Orangessa on monia au paireja ja ollaan pari kertaa käyty porukalla viikonloppuna ulkona. Kovin läheiseksi en vielä ollut ehtinyt kenenkään kanssa tulla, mutta aina oli hauskaa ja saatiin joka kerta olla kanadalaisen tytön kämpillä alottelemassa ja välillä baari-illan jälkeen myös yötä. Näin au pair tytöt baarissa myös viime lauantaina. 
Maanantaina luin kanadalaisen tytön facebook-seinällä päivityksen r.i.p ja uutisotsikon "19 year old woman dies in a car accident on Sunday night". 
En vieläkään voi uskoa asiaa todeksi. Enkä voi olla ajattelematta miten hirveää ja epäreilua kaikki on. Se tyttö oli täynnä elämää. Elämässä unelmaansa. Miten kamalaa tämä on hänen perheelleen täällä Australiassa ja kotona Kanadassa. Miten elämä voi muuttua niin nopeasti, miten elämän voi menettää niin nopeasti. 
"19 year old woman living in Australia with a working holiday visa dies in a fatal accident"
Miten lähellä asiat voivat olla. 
Elämä ei ole reilua. Me ei saada päättää milloin tai miten me kuollaan. Mutta me voidaan päättä milloin ja miten me eletään. Ja Hailey eli elämänsä täysillä. Truly an inspiration to live life to the fullest. 
Rest in peace.1 kommentti: