24.4.2015

please be awesome


Melbourne. Istun talla hetkella nettikahvilassa, siksi ei ole a:ta eika o:ta pilkuilla. Ulkoa kuuluu ratikoita, autoja, ihmisia ja katusoittaja. Melbourne on ihana. Voisin kavella noita pikkukatuja paivat pitkat, kuunnella katusoittajia, ihastella muuta katutaidetta ja katutaiteilijoita, tuoksutella kaikkia eri hajuja ruokapaikoista ja kojuista, hukkua pikkuputiikkeihin ja tupsahtaa isoille kaduille kaupungin vilinaan!
Kuvat on otettu viikko takaperin, kun tein free walking tour Melbourne. On kiva kuulla kaupungin historiaa ja nahda juttuja joita ei itse tajuaisi edes katsoa. Mun kamerassa on kylla lahinna kuvia vain graffiteista! Ne on vaan nii upeita! 
Viikonlopun ja alkuviikon olin sitte tien paalla: tehtiin Great Ocean Road ja kaytiin Grampians National Parkissa 3 tyton ja 1 pojan kanssa, jotka loysin Gumtreesta. (nettisivu, jonne voi laittaa kaikennakosia ilmotuksia) Vuokrattiin kaks campervania ja ajeltiin ilman suurempia suunnitelmia se 5 paivaa! Nahtiin paljon ja kuvia silta reissulta on hurjasti! Liikaa nyt alkaa niita setvimaan tai muokkailemaan, joten se saa odottaa. 
Viela viikko taalla, ennen kun uudet maisemat kutsuu. Eilen ja tanaan oon rentoillu vaan, palautunu reissusta, nukkunu kunnolla (=ei autossa), kierrelly keskustassa, kappailly Royal Botanic Gardensissa ja nauttinu tunnelmasta Queen Victoria Markets:lla. 

Paljon tapahtuu koko ajan, lahinna pienia kivoja juttuja, jotka saa hymyn huulille. Ja on kiva hymyilla. Hymyilkaa tekin siella Suomessa. Nyt kun kevat tulee, niin ehka yleinen mieliala alkaa olla jo silla korkeudella etta tuntemattomaltakin sais ujon hymyn varastettua! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti