13.4.2015

it's not a goodbye

Nyt olis sitten mun au pair -ura ohi.
Mun elämä Australiassa ei oo ohi, mun elämä osana tätä perhettä ei oo ohi. Mutta au pairina olo, se on nyt ohi. Fiilikset pomppii vähän siellä sun täällä. Oon surullinen, mutta toisaalta en vielä jaksa ajatella sitä, koska tuun Orangessa käymään vielä monta kertaa. Vaikka kyllä mä jo tänään itkin, kun annoin lapsille noi kuvissa näkyvät paidat, jotka jokaiselle väkersin. Huh, siitä tulee melkosta parkumista sitten kun oikeasti täytyy heipat sanoa..

Mutta nyt voin kertoilla vähän mun reissusunnitelmista!
Huomenna matkaan junalla Sydneyyn, josta lennän Melbourneen. Siellä meinaan viettää reilu pari viikkoa! Sieltä ainakin Great Ocean Roadille oon suunnitellu parin muun netistä löytämän tytön kanssa menoa, vuokrattais auto ja ajeltas se vajaassa viikossa. :)
Toukokuun alussa tuun sitten takasin Orangeen, kun nää vanhemmat menee viikon pyöräreissulle, niin Janet toivo, että lapsilla olis tutumpi naama kotona, kun koko viikon ovat poissa. Tänne siis tuli eilen uus au pair (joka oli au pairina Melbournessa :D), niin tuun sitä jelppimään siksi viikoksi!
Sen jälkeen suuntaan sitten Brisbaneen, josta reppureissailen East Coastia alaspäin Sydneyyn. Siihen saan aikaa kuluttaa kesäkuun alkuun asti, jolloin nokka kääntyy taas Orangea kohti, kun vanhemmat ja siskot saapuu Ausseihin!! Ne tulee siis mua moikkaamaan pariks viikoksi! :) Aluksi totta kai tulevat Orangeen, saan näyttää elämää ja perhettä täällä! (varmaan huutomerkkien määrästä huomaa kuinka innoissani oon!) Sitten lennetään parin Sydney-päivän kautta Cairnsiin, jossa vietetään viikko. Ohjelmaan siellä kuuluu rentoilua, lomailua, Great Barrier Reef, rainforests.. huippua siis!
Viikon jälkeen lähtee se poppoo sitten kohti Suomea, mutta mä jään vielä reissaamaan loput East Coastista, eli Cairnsistä Brisbaneen. Ja sen jälkeen sitten heinäkuun lopulla suuntaan taas, mutta viimestä kertaa, Orangeen. Sillon sitten itketään, kunnes nousen koneeseen joka vie takaisin Suomeen.

Joten vaikka nyt onkin tosi haikea ja vaikea olo, niin Australiassa vielä kuitenkin olen ja hyvästeihin on pitkä aika. Ja myös reissaamisesta tulee mahtavaa ja sitä odotan niiin innolla.

Yritän opetella postaamaan puhelimella jos vaikka jossain hostellissa toimis wifi hyvin, niin voisin laittaa myös reissun päältä kuvia tänne! Mutta viimeistään sitten parin viikon päästä kun tuun takasin kotiin hetkeksi niin postailen! :)

4 kommenttia: