6.1.2015

first of the new year


Hyvää uutta vuotta! (näin kuus päivää jälkijunassa..)
Uuden vuoden aattona olin host-vanhempien tuttujen häissä. Kuulemma tosi aussihäät: keskellä ei mitään, in the bush, tosi maanläheiset koristelmat ja pienimuotoiset rennot häät. :) Lasten väsähtäessä lähdettiin sitten about klo21 kotia kohti ja matkalla nähtiin kaupungin hoitaman ilotulite-shown loppu (siksi siis yksi ainut huono kuva raketista). Mä en kuitenkaan nukkumaan suostu uutenavuotena menemään ennen puolta yötä, joten suuntasin näiden serkuille, kun niillä on pari teini-ikästä lasta. :) Katottiin Sydneyn ilotulitukset tv:stä skumppaa kilistellen ja sen jälkeen vielä pari leffaa. :) Oli kyllä mukavan rento uuden vuoden alotus, toivotaan että tästä vuodesta tulee mahti! 
Uuden vuoden päivänä lähdettiin sitten heti central coastille perhetutuille viettämään vajaan viikon rantalomaa. Kenttää ei paljon ollut, enkä kyllä tietokonettakaan mukaan ottanut, joten siksi näin myöhäinen vuoden aloitus blogin puolella! Kuvia kuitenkin napsin paljon siltä reissulta, joten niitä luvassa. Myös mun aussijoulusta postailen myöhemmin! 
Tänään meni päivä vaan kotona rauhottuen. Kaikki lapsetki näytti nauttivan kunnon löllöilypäivästä monen touhukkaan rantapäivän jälkeen. Ja jälkeen eilisen automatkan, joka kesti viisi pitkää tuntia viiden väsyneen, äänekkään ja riitelevän lapsen kanssa. Kotiin asti kuitenkin selvittiin!
Ja vaikka myöhässä olenkin, toivotan silti kaikille erittäin leppossaa, mutta innostavaa vuoden alkua! Älkääkä antako Suomessa kylmyyden haitata menoa! ;)

2 kommenttia:

  1. Mun on pitänyt jo pitkään kommentoida, mutta aina se on jäänyt... Oon tykännyt näistä sun Australia-postauksista tosi paljon ja nytki oottelen innolla jo uusia juttuja mm. tosta aussijoulusta :) Kuulostaa siltä että sulla on huippua siellä, muista nauttii joka hetkestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olipa ihanan piristävä kommentti, kiitos! :) Yritänki nyt postailla ahkerammin kun ollaan päästy kotiin reissusta! ;)

      Poista