25.1.2015

catching the waves


Oltiin heti uuden vuoden jälkeen about viikko central coastilla näiden tuttavaperheen luona Sydneyssä! :) Säät oli upeet ja viikko meni nopeasti aamu-uinneilla uima-altaalla ja loppupäivät rannalla viettäen! Ne asui 10min ajomatkan päässä Terrigal beachiltä, niin oltiin joka päivä meressä uimassa! :) Oli aivan ihana pikkuloma, lapsilla oli hauskaa ja leikkikavereita ja oli ihana iltasin istua aikuisten kanssa iltaa ja kuunnella kaikkia eri ääniä yössä. 
Rantakin oli mahtava, aallot just sopivia, niiden yli hypittiin pienempien kanssa ja isompien kanssa niitä yritettiin "napata" eli catch eli bodysurfata. Ekoina päivinä ei ihan onnistunu, kun vain bikineihin varustautuneena meinas ne lähteä päältä pois isojen aaltojen hyökätessä päälle, mutta vikana päivänä tajusin kysyä uimashortseja ja -paitaa lainaan! Myös meriveden huuhtoessa kaikki ne monet auinkorasvakerrokset pois naamalta, paloin aika mukavasti, ja seuraavaan viikkon mua ei olis erottanu jos olisin tomaatin vieressä seissy! Mutta perhetuttujen omalta pihalta kasvavan tuoreen aloe veran avulla sai ihoa rauhoteltua! :) 
Tuli kyllä rannalla sellanen olo, että oi kun odotankin innolla sitten kun pääsee reissaamaan ja rantoja kiertämään ja kokeilemaan surffausta ja kaikkea muuta jännää! Nyt mulla nimittäin alkaa olla jo aika ajankohta miettiä, että mitä kaikkea haluan siltä parin kuukauden reissailulta! Vaikka joka kerta kun täytyy ajatella perheestä pois lähtöä, niin alkaa kyllä pahemman kerran ahdistaa, että ei tässä oikeesti enää kauan näiden nurkissa pyöritä! Mutta siitä ikävästä tunteesta huolimatta yritän nauttia joka hetkestä ja ajatella tätä jäljellä olevaa aikaa ja kaikkea mitä vielä ehtii tapahtua, einä vaan sitä, että sitten kun pitääkin lähteä ja sanoa heipat. :)

4 kommenttia: