5.2.2015

skiing on water


Oltiin loman viimesenä viikkona vesihiihtämässä Wyangala dam nimisellä padolla/järvellä tuttavaperheen veneellä! Ja voin kyllä sanoa, että yks elämän hauskimmista päivistä!! Ihan ekaks, koska sillä alueella oli villejä kenguruita tosi paljon, jotka vaan hengaili ihmisten majotusten väleissä ja loikki rannalla. Seurailin niitä vaikka kuinka kauan ja napsin varmaan ainaki sata kuvaa yhteensä! Se oli niin siistiä. :) Ja kattokaa nyt. Onhan ne aivan syötävän söpöjä!! :) Toiseksi, koska vesihiihdin ekaa kertaa elämässäni ja oikeesti hiihdinhiihdin ja onnistuin, enkä vaan yrittäny hiihtää! Se oli aivan superhauskaa ja se tunne, kun nousee vedestä ja hiihtää veden päällä ja aaltojen yli on mahtava! :D Veneen perään sai myös narulla kiinnitettyä "biscuitin" eli pyöree uimapatja, jossa on pari paikkaa käsille. Ja sitten piti vaan pitää henkensä edestä kiinni, kun vene lähtee vetämään! Lasten kanssa tuli vaan vähä töyssyjä, kun kuski meni hitaammin. Mutta kun oltiin ilman pienempiä kerran veneellä, niin siinä sai oikeesti käsivoimat treeniä, kun vene kurvaili ja kieputti ja pomputti kunnes oli pakko päästää irti! Ja voin sanoa, että noiden kahen päivän jälkeen jokasessa lihaksessa kyllä tuntu! Sellasetki lihakset, joiden olemassa olosta en edes tienny, oli kipeitä!
Mutta kyllä tota täytyy joskus päästä kokeilemaan uudestaankin! En oo koskaan mitenkään erikoisesti välittäny veneistä, mutta tollasta harrastusta varten sellanen olis kyllä melko kiva omistaa! :D
Nyt on arki palannu normaaliksi. Kaikilla muilla viikko sitten, kun koulut alko, mutta mulla tänään, koska olin ton viikon Sydneyssä ihanan Juulin kanssa, joka on reissailemassa Ausseissa pari kuukautta. Juuli kävi myös täällä kylässä ennen ku lähettiin Sydneyyn, mutta jaksakaa odottaa, että pääsen postausten kanssa ajan tasalle, niin saatte kuvia ja kuulumisia siitä ja Sydneystä! Oon ollu tänään todella väsynyt ja parin pyykkikorillisen viikkauksen jälkeen oon vaan maannu läppärin kanssa sängyllä ja muokkailu kuvia hitaaseen tahtiin. Nyt voisin kuitenkin pistää silmat kiinni tunniksi, ennen kun haen lapsoset bussilta. :)

4 kommenttia:

 1. Niin söpöjä noi kengurut!! ja toi vesihiihtoki kuulostaa ihan huipulta :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania!:) tosi hyvät kuvat! kenguruita olis kiva joskus nähdä! *haaveilee*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) mä oon vieläki aina ihan innoissani ku nään niitä!! :D

   Poista