8.10.2013

viikonlopun villit

Olin taas viikonloppuna Mäntsälässä eikä tullut tehtyä muuta kuin syömistä ja telkkaria. Ja koiria. Niinkuin huimasta kuvasaldostakin huomaa ;)Tänään olin ekaa kertaa koulussa tässä jaksossa, vaikka se viime viikolla jo alkoikin! (olin avustajana tv-kuvauksissa, enkä siis koulussa, hups) Ei innostais istua pulpetin ääressä kuuntelemassa miten kirjoittaa hyvä essee tai mitä englannin kappaleessa sanottiinkaan. Opiskelumotivaatio leikkii piilosta.. Mutta toisaalta en saa valittaa, koska ne onkin mun ainoat lukuainekurssit. Väleihin mahtuu liikkaa, musaa ja paljon hypäreitä. :) Tänään oli teatteridiplomityön ensimmäinen esitys, hyvin meni, mutta siitä kuvien kanssa lisää myöhemmin! Nyt nukkumaan että jaksais aamulla herätä ennen koulua vähän uimaan! :)
ps. Oon muuten mukana lihattomassa lokakuussa, onko joku teistä messissä? Ja eihän kuukausi ole kovin pitkällä, ehtii vielä sitoutua loppukuuksi! ;)

10 kommenttia:

 1. oon myös messis lihattomas lokakuussa! tää on vasta mun kolmas kokonaan lihaton päivä so far mut ainaki oon karsinu punasen lihan syömisen lähes nollaan ja muutakin oon vähentänyt :) tosi avartavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on ja just eihän sitä nyt tarvi kokonaan lihasta luopua loppuelämäksi, mutta tää vähän laittaa ajattelemaan että vois ainaki vähentää tai muuta :)

   Poista
 2. http://jaatelohirmu.blogspot.fi/2013/10/ainon-aakkoset.html mulla onn sullle haaste:) ps olin lihattomalla yhen päivän, söin tofua ja makasin sängyssä kauheissa oksennusfiiliksis.. not my thing:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uu haaste! :) ja voi ei :0 joo ehkä nyt pysyt kaukana tofusta :D

   Poista
 3. Voikun söpöjä koiria ♥ Kirjoitat kyl tosi kivasti ja ihania kuvia!
  Toi lihaton lokakuu kuulostaa niin kivalta itsekkin kovasti haluaisin osallistua, mutta luulempa, että vanhemmat ovat toista mieltä asiasta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos!! :) niin, sehän se on, jos joku muu päättää talon ruuat! mutta aina voi kysyä, että jos joku päivä edes söis jotain kasvisruokaa ;)

   Poista
 4. aivan ihania koiruuksia♥

  http://pinkjeweltree.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Heh, kappas olet Kallion lukiossa! Itsekin halusin sinne joskus kovasti, mutta äiti esti hakemiseni, koska sen mielestä Helsinki oli niin vaarallinen paikka. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellähän mä! :) Ja joo ymmärrän kyllä jos joku ei helsinkiin halua nuorena päästää, mutta onhan se kurjaa!

   Poista