21.10.2013

aakkoset kun opitaan, lauletaan taas uudestaan

Sain Ainolta Aakkoshaasteen! Muutamien julkaisemattomien kuvien kanssa päätin tarttua haasteeseen! Jokaisesta kirjaimesta pitää siis keksiä joku sana ja selittää miksi juuri se tuli mieleen. Mulla oli suuria vaikeuksia tän kanssa kun keksin aina yhteen kirjaimeen tosi monta juttua ja kuitenki piti päättä vaan yks! Auto - Sain kesällä sen ajokortin ja vaikka omaa autoa en tarvi enkä vielä halua, on se aina niin ihana päästä huristelemaan kun vanhempien luona käy! Barbit - Lapsuuden leikkien muistot, oon ihan barbi-tyttö ja joskus kaipaan niitä aikoja kun ei tarvinnut päättää mitä vapaa-ajalla teki tai joululahjaksi toivoi, aina barbeja. Canon - tätä laatua on mun kamera.  Domino - Pelissä on ihan hauska idea, mutta kekseistä en tykkää. Ensilumi - ensilumi tuli ja meni, kohta se kylmyys iskee..  Festarit -  en oo koskaan käyny, ei iha houkuttele sellaset ihmismassat.. mutta vois olla ihan hauska joskus festareitakin kokea. Gulassikeitto - parasta ruokaa mitä maailmasta löytyy, varsinkin kylminä syksyiltoina! Hiinokka - mun aivan ehdoton lempparihahmo Harry Pottereista! Ilme - mulle on sanottu että oon tosi ilmeikäs ihminen.  Jojo - lelu, jota pienenä en vaan tajunnu. Nykyään onnistuu jo jojottelu, mutta silloin ei! Kierrätys - meiltä löytyy täältä monen monta roskista ja musta kierrätys on oikeesti hyvä juttu! Liikunta - tykkään liikkua ja vaikken mikää himourheilija ookaan, niin silti liikunta on nykyään iso osa mun elämää. Matkustaminen - rakastan, rakastan. Matkustaa haluan tässä elämässä vielä hyvin paljon! Nuuskamuikkunen - muumeista samaistun jotenkin tähän, ja meillä kotona kun on kaikki muumimukit, niin nuuskamuikkusmuki on mun! Oinas- oon horoskoopiltani.  Peitto - oma peitto ja sänky on rakkaita!  Q - en tykkää kun ihmiset lyhentelee sanojen loppuja q:lla "öitä, meen nuqq" Ratikka - mun vähiten lemppari julkisista kulkuneuvoista.  Sarkasmi - käytän melko paljon.  Tulevaisuus - se on pelottava se. Uni - parasta viihdettä! En kovin usein uniani muista, mutta se on hauskaa miettiä mistä edellisen päivän tapahtumasta seuraavan yön unien aiheet on lähtösin! Villasukat - asia, jota ilman tuskin osaisin elää. Wanhat - ei tähän muuta kun että parhaita muistoja niistä!  X-koordinaatisto - ei oo vielä pää tyhjentyny matikan ylppäreiden jälkeen..  Yksin - tykkään olla yksin ja teen mieluusti kaiken yksin ilman apua.  Zeppeliini - meillä oli pienenä sellanen aakoslelu, jossa oli tää z:tan kohdalla. Se on sellanen ilmalaiva! Åland - tulee vaan mieleen, kun jossain muumipelissä on joskus ollut laulu "ja se åålannin sota oli kauhia" Äiti - hirmu tärkee ihminen mun elämässä.  Örveltäjä - välillä osaan olla kyllä melkonen sählä!

ps. näitä kuvia löytyy lisää näistä kahdesta postauksesta (klik ja klik)  JA haastan jokaisen teistä mun blogillisista lukijoista mukaan tähän aakkoshaasteeseen! ;)

14 kommenttia:

 1. Tää oli hauska postaus :) Oot muuten ihan hurjan kaunis!

  VastaaPoista
 2. ite tein kans tän haasteen pari päivää sitte ja oli kiva nähä miten erilaisia sanoja keksit :) hyvät vastaukset, tykkäsin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo nää on siitä hauskoja, kun tulee niin eri juttuja mieleen! :)

   Poista
 3. Kiitos kommentistasi, silläkin ihana blogi :) Liityin sun lukijaks, liitythän säkin mun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! ja mielellään käyn sun blogissa vierailemassa uudestaan :)

   Poista
 4. Voi ihana miten söpö olet :) Kivan oloinen blogi kyllä sinulla ♥
  Tervetuloa kurkkailemaan tännekin suunnalle : http://jouua.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Kiva postaus ja ootpa sä kaunis! :)

  VastaaPoista
 6. toi ååålannin sota -juttu on siit taikurin hattu -pelistä!!!!!! ei muuta :D t.kalevankadun monsteri

  VastaaPoista
 7. Sulle on haaste mun blogissa, käy katsomassa! :)

  http://elamanikuvina.blogspot.fi/2013/10/haaste-11-faktaa.html

  VastaaPoista