7.12.2010

the most cutest baby.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
kuvat on viime viikolta ja viikonlopulta

Juuh, sori kauheesti kun en ole postaillut, mutta tässä on ollut niin paljon kiirettä ja ehkä se on enimmäkseen haitannut postailua kun kone on ollut huollossa, einä ole voinut kuvia siirrellä kamerasta. Olisi ollut paljon postailemisen arvoisia kuvia, mutta kyllä mä ehkä ne joskus jossain random postauksessa lisään :))
MUTTA nyt asiaan. Oon ollu tooosi onnellinen tässä nyt parin viikon ajan (ja välillä se on niin hämmentävää, että itkettää..) mutta kuitenkin paljon on tapahtunut:
Minä pääsen yhden todella ihana ja söpön ja pienen Anni-vauvan kummiksi :)) Käytiin juuri eilen katsomassa Annia ja se oli kasvanut jo paljon viime kerrasta (keskiviikkona kävin)Voivoivoi oon siitä niin onnellinen.
Ja sitten kokeet on mennyt tosi hyvin, en nyt tähän kaikkia ala luettelemaan, mutta äikästä 10- ja yyteesta (yhteiskuntaopista) 9puol ja muita ysiä isompia.. :---D
Ja sitten mun huoneesta on nyt purettu vaatekomero joka on vienyt tosi paljon tilaa ja nyt se on poissa ja pääsen maalaamaan ja sisustamaan :)) happyhappy
Sitten kaikkea muuta kun tänä viikonloppuna kerhonohjaajien kylpyläretki ja sunnuntaina klovneria-kurssi. Sitten uutena vuotena saareen :---) Ja aaaaah, ihanaa :)

Nyt viime viikonloppuna olin isoskoulutusleirillä ja siellä oli hahahhauskaaa! :D Naurettiin ja naurettiin... mutta ei sieltä kauheesti kuvia oo.. :)
Ihana pitkä viikonloppu itsenäisyyspäivän takia (Hyvää myöhäistä itsenäisyyspäivää!) ja se vietettiin perinteisesti linnanjuhlia katsellessa. :)
Huomenna tutustumaan Kallion lukioon ja sen takia koulupäivä vapaaksi. Jes ei tällä viikolla kun kolme päivää koulua!
Mutta nyt juu tästä tekstistä tuli aika pitkä, joten yritän nyt postailla useammin.. :))

6 kommenttia:

 1. VOOEE ku on suloinen vauveli :)))9 Onneksi olkeen kummiksi pääsyn johdosta ja ihana eka kuva :))

  VastaaPoista
 2. oihh sulonen Anni<3 ja ihanaaa oli leirill (:

  VastaaPoista
 3. vooiku on lutunen anni-vauva ♥ onnea kummiksi pääsystä! :--)) ja ihan kivasti sul on menny noi kokeet pakko myöntää;) käydään palkitsemassa sut joku päivä hampparin kera ja et tulisin esim teille♥

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Niin on ja kiitos paljon :)

  Mira: :)) ja jep!! :---D

  jasu: Kiitos<3 Uuh hamppari kuulostaa hyvältä ja meille tulo ;))

  VastaaPoista
 5. eikö vain? ;--) ♥ namnam

  VastaaPoista
 6. ihana vauva, sul on kiva blogi :)

  VastaaPoista