11.11.2010

when its cold, i like to have lot of friends around me to make me feel warm inside

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tää viikko on menny ihanan nopeeta ja huomenna alkaa piiiitkään odotettu viikonloppu :))

Vaikka nyt on ollu ihan sairaaan kylmäja märkää loskaa, hyi, niin koulussa ja kotona  on ollu ihan mukavaa :) Välillä tietysti on kaikki päin metiköitä ja ärsyttä ettei oo sanoja... Mut suurimmaks osaks, ainaki nyt tällä viikolla, on ollu positiivisen ajattelun harrastusta ;) Ja viikonloppuna kun meen mun oman riparipaikan ekaan isoskoulutusvaiheeseen ja siellä näkee kaikkia ihania ihmisiä,  oon nii innoissani, et ei jaksa olla myrtsinä :D
Huomenna sitte opon tunnilla lukiolle tutustumaan ja liikka tunnilla kuntotestirästi..  Siitä sitte äkkiä kotii ja junalle. Mäntsälästä Seinäjoelle ja sieltävielä Lapualle! Hihii, pitäis varmaan kohta alkaa pakata, koska en oo viel ees alottanu ja nyt ei todellakaan ole hyvä valvoa, koska sen voin luvata ettei viikonloppuna nukuta. :D Kiva sitten maanantaina kouluun... mutta se on sen arvosta. 

Ja ainii luin tälläsen jutun Rosan blogista, joten päätin nyt laittaa sen tänne omaanki blogiin :)

Kerro minulle kolme (tai enemmän tai vähemmän) sellaista asiaa elämästäni, josta haluat että otan kuvan (esimerkiksi "lempipaikkasi kotona"). Lupaan ottaa kuvat ja liittää ne erilliseen merkintään. Haasta 3 ihmistä tämän jälkeen tekemään omat kuvamerkintänsä.

3 kommenttia:

  1. aik ihk toi mun pyöräilykuva :--D

    VastaaPoista
  2. Hienoi kuvii. POSTAA TAAS!! ;D

    VastaaPoista
  3. Hei jos pitää blogia niin vois postaa... :DD Mutta ihania kuvia <3

    VastaaPoista