21.12.2010

gingerbread house

joulu3joulu4
joulu1joulu6
joulu2
joulu5
joulu7
noi kuvat tuli pieninä, ku latauksesa oli pikkusenongelmia....

Huomenna on mulla siis ihan virallisesti vika koulupäivä, vaik se on vaa kirkko ja sitte todistusten haku. :) Ihanaa ku alkaa loma, niin saa kunnolla levätä ilman sitä kauheeta stressiä koulusta. Tänään oli tosi rentopäivä, meil oli vaan komea ainetta kaikki kaksoistunteja ja katottii vaa leffaa (tai sitä ällöö lapsen kehitys kohdussa+synnytys-video..) Mut oli kivaa ja koulun jälkeen paketoin vähän lahjoja, hih! Ja sitte koristeltiin pipparkaakkatalo ja kunnon rakennusmiehenä taiteilin sen talon pystyyn ja tulihan siitä ihan hieno, vai mitä? :D
Ei tunnu oikeen silti vieläkään joululta, tai kun sehän on ihan todella niiku ihan pian! Perjantaina jo, mut ehkä se joulufiilis tulee sitte lomalla ku kulkee yöpuvussa piparit kädessä :)) Ja ah, kyllä kun sitä miettii niin ihanaa ku on joulu, se tunnelma on vaan jotain niin taikaa!

MUTTA hyvää joulua kaikille en varmaa postaile nyt ennen sitä. Joulun jälkeen tietty tuun postailee kuvia lahjoista ym mukavaa :)) Eli pitäkää hauska joulu ja rento loma! ;))

1 kommentti:

  1. tiiätkös neiti kun näitä kuvia katseleee tulee aika nälkä♥ yumyum!

    VastaaPoista