4.8.2010

Tired of counting sheep

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
kirjaston lasten dvd-hyllyssä on ihan sika hyvii leffoi, neljä dvd:tä lähti mukaa ;) (ja noi kaks kirjaa on k-kaupan siitä hyllystä mist voi ottaa kirjoi, jos laittaa jonku muun kirjan sinne (en kyl laittanu))

Photobucket

Eilen en taas illalla jaksanut tehdä postausta, (oikeesti pitäs alkaa vähä parantaa näitä mun postausaikoja..) et nyt taaas postaan eilisestä. Oli normaali koti-päivä, mut illemmalla sit olin Miran kaa ja käytii heses ja kirjastossa. Kukaa ei vastannu ku soiteltii kaikille, mut sit päätettii kävästä Annalla. :) Ja niinku ennen vanhaan pinputettii ovikelloa ja Annan äiti tuli avaa. Annan ilme oli kyl hyvä, ku meni tupsahdetii sen huoneeseen keskeyttämään sen dataus. :D Jutskailtii siinä taas ku ei pitkään aikaan oltu nähty (ainaki tuntu siltä, en tiiä miks?) Surettii koulun alkua ym normaalia. Sitte kotona ei väsyttäny yöllä yhtää ja se unirytmi... olis ehkä aika alkaa korjaa sitä. : )

Mut tänää sit oon tosissani siivonnu sitä huonetta ja alkaa näyttää hyvältä :D Kohta  taas jatkamaan (dataustauko loppuu.....)

5 kommenttia:

 1. haha :D niinkuin ennenvanhaaan vai mitä? ;-) ja ihanii kuvii on<3

  VastaaPoista
 2. hahah nii mun romanttisen illan facebookissa :---( joo mut mikä toi hessu hopo on? :-D ja meikä dataa.....

  VastaaPoista
 3. Mira: Juu niinku ennenvanhaa! ;D

  Anna: Stalkkaus-illan.. :D Hessu Hopo on mun uus tatska, eks nää? x)

  VastaaPoista
 4. haha, menitte sit yllätysvierailulle :D ja oote nättejä ja ihana sinisilmä! :)

  VastaaPoista
 5. haha ihana toi tatuointi :--D

  VastaaPoista