8.8.2010

New stuff 2

Eilen siis oltii Järvenpäässä äidin ja pikkusiskon kanssa ostoksilla, ja kyllä oli uuvuttavaa mutta myös palkitsevasa. Löysin ihan sikana vaatteita, mut onneks äiti makso suurimman osan, ettei lompakko jääny ihan tyhjäks :D Tästäki piti eilen jo postata, mutta tälläinen laiskimus kun olen, niin tottakai sekin jäi sitten täksi päiväksi (ja vielä näin iltaan..)

Nää kuvatkin on ihan vasta otettuaja ku taas oli niin kuuma ettei päivällä jaksanu muuta tehdä kun vaa makoilla sohvalla, mutta oon mä kyllä tehny jotain hyödyllistä, kun äidin kanssa ollaan leivoskeltu huomisia rippikahveja varten. Porukkaa sinne tulee tosi vähän, koska suurinosa oli konfirmatiossa silloin heinäkuussa. Mutta nää kahvit pidetään vasta nyt, kun ei melkeen kaikki oli silloin jossain lomilla, eli pidetää nyt siis huomenna. :D Olikohan taas tarpeeksi vaikeasti selitetty? :D

Mutta juu tässä nämä ostokset nyt sitten :D ja nää kuvat on tälläsii  ihan eipäällä-kuvia, koska en jaksanu alkaa pukeee : )

Photobucket
ostin nyt neljät ihanat farkut: noi kahet on kaprit ja sit kahet on ihan perusfarkut johon rakastuin :)

Photobucket
nää kahet kaprit on ihan samanlaiset eriväriset vaan :)

Photobucket
nää on pitkät farkut molemmat, noi vaaleet on vaa legginssit :D

Photobucket
normi mustat legginssit

Photobucket
samanlaiset paidat, eri kokoa ja väriä vaan :)


myöhemmin loput kuvat kun ukkostaaaaaa -.-

Jooo eli eilen alko ukkostaa ja toi postaus jäi kesken ku kone piti ottaa pois seinästä. nyt siis postaan tän nopeee ja sit alan siivota ku tänää on tosiaan ne rippikahvit.. :)

JA EN JAKSANUT UUDESTAAN KIRJOTTAA NOITA JUTTUJA VAA JONKU UKKOSEN TAKII; SIKS JÄTIN TEKSTIN TOLLEE EILISELTÄ KU TÄS ON TÄÄ SELITYS. :D

jatkuuuu.....

Photobucket
tää on tällänen kukka t-paita, se on vähä liian pitkä, et ehkä lyhennän sitä vähän :)

Photobucket
musta pikku laukku, jollasta oon ettiny :)

Photobucket
sit ostin tällästä koulunalkutavaraaa, noi Barbababa-jutut oli nii ihanat! :)

5 kommenttia:

 1. ihania juttui ostit :-)

  VastaaPoista
 2. no kiva et jollakin on nyt farkkui tai ylipäätänsä jotain housui kouluun. :-D kävin kerran tänä kesänä ostoksilla ja ostin vaan 2 paitaa. :----D ja mun lemppari farkkulegginsit hajos :( + ihania noi barbapaba-jutut, osta mullekin? :-----)

  VastaaPoista
 3. Ihania farkkuja oot löytäny :O en oo koskaa varmaa löytäny noi monia farkkuja samaa aikaa ku sä ! :D Hei, mitä vaatekauppoja järvenpäässä on? En oo koskaa käyny, ois kiva tietää :)

  VastaaPoista
 4. Mira: munki mielestä ;D

  Anna: Äläpä, oon niin onnellinen ku nyt on jtn vaatteita kouluun :) höhlä, ja barbapapa<3 voin ostaa mut toimituskulut on maksaa ;---D

  Anonyymi: Joo, mäki ihmettelin ku noin monet mulle löyty :D
  Jäkessä on ainaki siin prisman yhteydessä seppälä, vero moda, lindex ja viel joku, mut siel keskustaski voi olla viel lisää, en vaa siel kauheesti oo liikkunu :--)

  VastaaPoista
 5. Ihanii juttuja ostit! mulla on ikävä!

  VastaaPoista