24.8.2010

lasinsirpaleita lattialla

Photobucket

Tässä nyt olis sitten vaatepostaus, ku sitä toivottiin :)
Tänään oli kauheen kylmä, mut ei satanu vaik oli luvattu.. Mul siis oli noi vaattet koulussa, ja oli älykylmä, ku mul ei ollu tos hupparin alla ku vaa toppi. Meillä on näin tiistaisin aina kolme kaksoistuntii, eli koko päivä kaksoistunteja, bilsaa, matikkaa ja yhteiskuntaoppii. Bilsassa me katottii omia soluja mikroskoopilla, ja oli aika siistii :---D (vaik mul kestiki ennen ku sain ne näkymään...)
Koulun jalkeen, ku olin syöny tietysti ja käyny koneella (elämäni peruspilarit) nii sit menin ylös et josko olis jtn tekemistä, mut sit kävin siihen sängylle makoilee ja Sohvi tuli siihen..... yllätysyllätys nukahdin siihen sitten (niinku eilenki) ja sitte nukuin siinä sellaset kivat parin tunnin päikkärit. Heräsin vasta ruualle. Mul on nyt ollu massu iha kauheen kipeä viikonlopusta asti.. ja en tiiä mikä siinä on. :( Ja pohkeeseenki sattuu ku kävelee, siihen tuli eilen suonenveto ja sit se kipu vaa jotenki jäi siihe.. laitoin siihen äsken mobilattia, toiv. se auttais. Nyt on koko ajan vähän sellanen 'ei ihan kunnossa' -olo, kun mul tuli viikonloppuna kurkkuki kipeeks, ku valvo niin myöhään ja puhuin paljon :) Plus koko ajan väsyttäää... Ja nää ilmojen kylmenemiset ei mitenkää auta asiaa. Mut kyl iha nyt muuten menee okei, kun koulussa varsinki nyt oikeesti on keskttny ja tehny läksyt ajoissa ja lukenu lukuläksytki.. : D
Mun pitäis tänään vielä tiskata, kun meijän astianpesukone on rikki -.- mut se on siitä kiinni että en vaa jaksais ku olis parempaaki tekemistä, varsinki ku oon jo nukkunu puolet vapaa-ajasta.. Koksa tiskaaminen on ihan kivaaa, ku siin on lämmintä vettä ja vaahtoo, ja sit astiat puhdistuu..en tiiä, siin on vaa viehätyksensä :))
Sain mun kaverilta lainaan (viimein) tän Jenni Vartiaisen uusimman levyn niin kuuntelen tätä nyt.. Jjoo toikin oli varmaan mielenkiintosta ja tarpeellista.... selitän vaan kaikenlaista mut nyt just tekee mieli kirjottaa.. :----D

HEi JOO :----D
Mun piti kertoo myös maanantaista, ku se oli kiva päivä.. :D Koulussa kaks ekaa tuntii meni tosi nopeesti, ja sit keskimmäiset tunnit oli valinnaista, mikä mul on valokuvaus :DD se oli kyllä lukiolla ja just silloin satoi.. jeejee kun anna kanssa pyöräiltiin sinne lukiolle... :d ja sen jälkee sitten paisto oikeen aurinko.. :--) Noo kuitenkin, en siis ollu viimeviikolla siellä valokuvauksessa, kun olin tukarina. Mut nyt sit siel kuvattii niiden kanssa jotka ei viimeks ollu niin sitä mitä ne muut viimeks, samal ku ne muokkaili niit kuviansa :D Kuvattiin ryhmäkuvia et ite piti suunnitella asennot ym.
Ja sitten kun se maikka selitti kaikkia niit töitä mitä me tullaan tekemään, niin mun pää vaan pursus ideoita :---D voi vitsi siit tulee varmaan aivan mahtavaa :D

Nyt mulle tulee viel kaikkee mitä vois selittää, mutta ehkä nyt voisin mennä sinne tiskaamaan,koska haluun aikasin nukkumaan, mulla on nimittäin vieläki väsy..... :--D Joo mut hyviä koulupäiviä kaikille :)

5 kommenttia:

 1. joo heta äläs nyt oo ilonen et muistin edes täl viikol tuoda sen levyn. :-D ja oot söpö tos kuvas ♥ ja mäki haluun nyt hyvii ideoit sinne valokuvaukseen. :-)

  VastaaPoista
 2. toi o niin söpö toi sun (miiitan) huppari<3 :-D ja varmaan ihan sika kiva se valokuvauskurssi!! :-)

  VastaaPoista
 3. ihana pipo, mistä? (--:

  VastaaPoista
 4. Nätti kuva ja kivat kuteet ;D Ihana huivi! Mistä oot sen saanu??

  VastaaPoista
 5. Anna: kyl meil on kuule paaljon aikaa kuvaillasiel valokuvaukse :D se on iha sika hauskaa ;DD

  Mira: Nii o :D No on! :D

  Anonyymi: Jostai viron seppälästä tai lindex...?

  Anonyymi: Kiitti :) ja se on kirpparilta :D

  VastaaPoista