24.8.2015

mini-roadtrip

Sinin kanssa päätettiin jonkinmoinen roadtrip tähän kesän loppuun ujuttaa, joten lainattiin Sinin vanhemmilta autoja jä lähdettiin Helsingistä köröttelemään Turkua kohti toisen Sinin luo! Päästiin syömään Sinin pyörittämiä jätksipalloja keskustorille söpöön vanhasta ratikasta tehtiin jätskikojuun ja yö majailtiin Sinin ilmapatjalla Sinin ja poikaystävänsä kämpillä. Ihana oli taas vaan jutella ja hengailla valoisassa kesäillassa (huom, mulle valoisassa, kaikki muut valittaa kun alkaa jo pimetä niin aikaisin.. mä vieläkin yritän totuttautua, että Suomessa se aurinko ei oikeesti laske tasan tunnilleen ja sitten tulee pimeys)
Valitettavasti kamera on tässä kesällä jäänyt liian usein vain laukun koristeeksi ja kuvasaldot monelta mukavalta reissulta on näin pienet. 
Jätettin Turku kuitenkin seuraavana aamuna taakse Sinin lähtiessä töihin ja suunnattiin kohti Tamperetta! 
Pyynikin rantaan heitettiin talviturkit. (Sinillä koko kesänä missään luonnonvesissä, mulla Suomen vesissä) Vesi ei ollut lämmintä, mutta auringon paistaessa ihan mukavan vilpoista. Aurinko meni pian kuitenkin pilveen ja me mentiin kaupan kautta kotiin. Ilta vietettiin mun sängyllä löhöillen ja katsoen Anastasia-elokuva. Ihanaa laatuaikaa! 
Aamulla sanoin Sinille heipat ja Tampereelle pysyvästi jäin! Uusi kämppä, uusi kaupunki, uusi koulu ja uusi vaihe elämässä edessä! Hui.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti