28.9.2014

sponge cake with icing on top

Perheen kolmoset täytti viikko sitten perjantaina 7 vuotta ja meillä oli synttärijuhlat adventure playgroundilla (supercool leikkipuisto) ennen kun ajeltiin Orangesta Perl Beachille pariksi päiväksi. Rantakuvia siis tulossa! 
Tällä hetkellä on taas pakkaukset meneillään, koska huomenna lähetään pariksi yöksi telttailemaan, joten kovin pitkästi en ehdi tähän raapustella! Hyvin kuitenkin menee edelleen! Pienen flunssan sain itelleni napattua (varmaan sieltä rannalta: kaikki muut hyristeli takki päällä, kun mä hypin innoissani uimaan.. melkein kesäsäät mun mielestä, mutta nyt on vasta kevät) Toivottavasti paranis kuitenkin pian! 
Toisaalta on ihana että muksuilla on lomaa, koska tehdään kaikkea hauskaa, meillä on talo täynnä koko ajan, välillä pari extralasta having a sleepover ja päivisin voi tutustua naapureihin ja ylipäätään voi mennä pidemmäks aikaa muualle. Mutta toisaalta taas on ihan kiva, että sitä on vaan viikko jäljellä :D Varsinki tän flunssan kanssa oon superväsyny, koska nää herää kuudelta aamulla ja lomalla menee nukkumaan myöhemmin kun normisti! Mutta niiku sanoin, viikko jäljellä, joten pitää nauttia kunnolla ennen ku palataan rutiiniin. Ja ilmatkin lämpenee koko ajan, joten ehkä pian päästään pulahtamaan meidän uima-altaaseenkin! :)

3 kommenttia:

 1. Koetahan parantua. Täällä Suomessa pusketaan nyt puolta yötä kohti, mutta huomenaamuna meinaan olla reipas ja kurkkia jo puoli kuudelta, mitä Paisley Parkissa tapahtuu. Sitten virkeänä töihin. Lämpimät terveiset täältä Raumalta! t. Kummitäti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! flunssa melkein jo poissa :) terkkuja sinne!!

   Poista
 2. vähän myöhässä kommentoin, hassua kun siellä on kevät ja täällä pyryttää etelässäkin lunta ja just säätiedotteessa oli et lapissa huomenna jopa -20astetta ja hirvee määrä lunta :-D tosi kiva... (y) ♥

  VastaaPoista