16.9.2014

my brand new life

Vähän yli viikko on menny siitä kun lensin Suomesta Australiaan. Tuntuu että olis menny paljon pidempään! Täällä sujuu loistavasti! Mun perhe on ihana. Viis vikkelää lasta, ihanat vanhemmat ja niiden vanhemmat ja vielä yksi niiden vanhemmista. Ei toki kaikki saman katon alla, mutta lähellä. Ja koira. Ja uima-allas. Ja aurinko. (vaikka täällä eletäänkin vasta ihan kevään alkua, joten lämpimämpiä päiviä vasta odotellaan) Orange on pieni kaupunki noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Sydneystä ja me ollaan vielä vähän kauempana Orangesta ihan maallamaalla. Eli me saadaan omat kananmunat kanalasta ja lehmät täytyy aina välillä käydä laskemassa, että kaikki on kunnossa. Ja senhän voi tehdä moottoripyörällä! :) Mikä on superhauskaa!
Täällä on aivan upeat maisemat ja kaikkialla on niin värikästä ja kaunista! Musta on tullu lintubongari, kun ne on niin monivärisiä ja nättejä! Enkä välillä voi uskoa että ihan oikea kenguru loikkaa auton viereen. Se on vaan niin hassua, että täällä ne vaan elää luonnossa!
Mutta juu, elämä rullaa arkisesti eteenpäin, pyykkään, teen ruokaostokset, tiskaan, laitan ruokaa ja huristelen lapsia koulubussille ja sieltä kotiin. Ens viikolla on kouluista loma, joten lähdetään joksi aikaa rannalle ja sen jälkeen mennään vielä camping naapureiden ja niiden lasten kanssa. Kolmosilla on myös synttärit pian, joten touhua riittää. Mun täytyy myös käydä tutustumassa keskustaan, tsekata kuntosali, jos yrittäisin siellä käydä päivisin kun lapset on koulussa ja hoitaa pari muuta juttua.

En aluks tiennyt yhtään mitä tänne kirjottelisin, suomi tuntuu jotenki kankeelta, mutta tulihan sitä tekstiä! Ja vielä olis vaikka kuinka ja paljon sanottavaa ja kerrottavaa. Kaikesta. Mutta ensi kertaan niiden kanssa. :)
Oon tosi ilonen ja onnellinen täällä, enkä malta odottaa mitä seuraavat viikot tuo tullessaan, jos tässä oli vasta yks!

8 kommenttia:

 1. Kui siistiltä kuulostaa! Ite ku oon tällä hetkellä lentokentällä ja suuntaan samoihin hommiin kohti Brisbanea! Huippua au pair-elämää sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei ei vitsi siistiä! kiitos samoin, ja mahtavaa aikaa sulleki ausseissa!! :)

   Poista
 2. Vauu, ihanku mun ala-asteen unelmista! Pystyn melkei kuvittelee ku McLeodin tyttäret tuolla laukkailee auringonlaskuun hepoillaan ja paimentaa lampaitaan.. Pidä hurjan kivaa siellä, tää oli ainaki ihan päivänpiristys :))!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiitos! täällä meitsi paimentaa ;D

   Poista
 3. Vai että laskemassa lehmiä;D Onneksi sinun ei tarvitse lypsää niitä. Todella eksoottisennäköinen paikka todella kaukana. Mukavaa lukea kuulumisesti, t. Kummitäti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha :D juu, kyllä musta täällä ihan farmer tulee :D

   Poista