10.7.2014

minne syyskuussa?

Oon tietoisesti ollut kertomatta täällä yhdestä aika isosta jutusta mikä tulee tapahtumaan. Halusin, että se on varmaa ja asiat on mallillaan ennen kun ilmotan mitään. Nyt mulla on kuitenkin jo aika lailla kaikki valmiina: lentolippu ostettu, viisumi hankittu ja aivan ihana perhe odottamassa. Oon nimittäin lähdössä syksyllä au pairiksi Australiaan!! 
Oon aina halunnut päästa ulkomaille asumaan ja pitkään mun haaveena oli vaihtovuosi. Kuitenkaan silloin kun olisin lähtenyt, ei ollut mahdollisuuksia siihen. Ja siitä oon oikeastaan vaan ilonen. Nyt kun on lukio käyty, aikuisempi opiskelijaelämä edessä päin, kaveritkin lähtee kaikki vähän eri suuntaan eikä iässä vuodella tai parilla ole enää niin väliä (moni pitää välivuotta, jotkut on lukiossa pidempään, joku hakee opiskelemaan viidettä kertaa ym), on tää just paras hetki lähteä. Au pairius sopii mulle varmaan loistavasti, perheen löysin yllättävän nopeasti ja vaivattomasti jo kevään puolella ja nyt ollaan sähköpostiteltu ahkerasti ja skype-treffailtu! Viiden lapsen perheessä ei varmasti tule tylsää! :) 
Mun kaverit on sanonut, että löydän sieltä jonkun kengurufarmarin ja jään niille teilleni, mutta koska sain niinkin hyviä uutisia Tampereen yliopistosta, että pääsin sisään opiskelemaan luokanopettajaksi (!!), niin pakko sieltä ausseista on tulla vuoden päästä takaisin! 
Lähtö olis syyskuussa ja tuntuu, että tää kesä menee ohi ihan hetkessä! Kesäkuu oli ja meni ja kohta ollaan jo heinäkuun puolessa välissä.. Sitten vielä elokuu, joka tulee varmasti olemaan hektinen ja hups oonkin jo 29h matkan päässä koto-Suomesta. Tää on jännää ja pelottavaa mutta oon aivan törkeen innoissani! Blogia pidän myös siellä pystyssä, tosin en tiedä kuinka ahkerasti on mahdollista postailla. :)  
Onko kellään teistä kokemuksia Australiasta tai au pairina olemisesta? :) 

4 kommenttia:

 1. sulla on kiva blogi, ihanan isoja kuvia ja pirteä ulkoasu! kiva jäädä seurailemaan jos päivittelet sieltä australiastakin! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) ja joo kyllä varmasti pidän blogia myös sieltä ! :)

   Poista
 2. mulla tulee niin kova ikävä:(

  VastaaPoista