5.6.2014

ylioppilas vuosimallia 2014


Paljon on ehtinyt tän kevään aikana tapahtua ja välillä tuntunu siltä, ettei ite edes pysy perässä kaikessa! Mut lauantaihin huipentu koko kevät ja koko kolmivuotinen lukiotaival! Ei oikeen vieläkään tajua, että tohon kouluun ei oo enää asiaa syksyllä, että alko kesäloma ja että alko sellanen vapaus, ettei mun oikeesti tarvi opiskella yli vuoteen. Uutta, erilaista ja jännittävää.
Lakkiaispäivä meni hyvin, pilvet kiersi meidän juhlat mukavasti ja mäkin sain välillä syötyä kaikkia juhlaherkkuja vaikka kiire oli vastaanottaa vieraat, kertoa kuulumiset ja tulevaisuuden suunnitelmat! Illalla starttasin vielä lakki päässä auton ja lähin takasin Helsinkiin jatkoille!
Kesän alotin sitten töissä, ensin lasten leirillä näkövammaisavustajana ja nyt sitte loppuviikko subwayssa. Ens viikolla ne soveltuvuuskokeet...hui ja sitten vielä vähän lisää leirielämää. Yritän nyt myös saada intoa tähän blogiin, mutta toi aurinko vie hetken aikaa mukana, eikä jaksa niin sisällä kykkiä! ;)

6 kommenttia:

 1. hihi meidän lakit on kadonnu tossa kuin savuna ilmaan, lipat vaan näkyy! superihana voi vasen sohvikuva, sen nassu on niin söpösti rutussa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vähäse lakit katoaa tonne taivaisiin! :D

   Poista
 2. wau oot ollu ylinättinä ja nam mitkä tarjoilut! ihania kuvia ja tosi ihana blogi :)

  VastaaPoista