22.6.2014

it doesn't need much

Kaksi ekaa kuvaa juhannuksaatolta. Grillattiin siis Sinin kanssa kertakäyttögrillillä sateessa kolmen sateenvarjon, boomboxin ja sangrian voimin ja voi kyllä se ite grillattu ruoka maistu sen kahen tunnin säätämisen jälkeen. Loppuilta istuttiin ja juoruiltiin parvekkeella ja puhallettiin saippuakuplia. :) Lauantaina lähettiin sitten Korkeasaaressa käymään ja illalla mentiin kunnolla ravintolaan syömään. Just sopivan rento juhannus mulle! :)
Loput kuvat on torstailta, kun oltiin kaveriporukalla Lohjalla veneilemässä ja grillailemassa. Oli supermukavaa pitkästä aikaa kunnolla hengailla ja nähdä sen whatappissa näpyttelemisen sijaan. :) 

6 kommenttia:

 1. Morjestaa!
  löysin tän sun blogin aika vahingossa ja mietin mistä oot niin kauheen tutun näkönen.
  nyt oon suunnilleen satavarma että oon istunu sun ja sun kavereiden kanssa samassa junassa joskus pari-kolme vuotta sitten!
  sun kaverit hakkas jotain kännykkäpeliä (fruit ninjaa?) ja sä ehkä virkkasit jotain ja puhuit rintaliiveistä! :D SORI, halusin jakaa tän muiston sun kans kun kerran jäitte mieleen!
  t. punatukkainen neiti :):):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiwau! Olipa ihan hurjan piristävä kommentti!! Muistan iteki ton tilanteen ja voi ku siitä kauan :D:D ompa hauskaa että ollaa jääty mieleen, en tiiä sitten hyvällä vai huonolla tavalla mieleenpainuvia xd Kiitos kommentista! Olis hauska tietää kuka oot :o :)

   Poista
 2. Haha vooi alko naurattamaan toi edellinen kommentti :3 Ihanan pirtee banneri ja kaikki kuvat myös, niistä oikeen räiskyy hyvä fiilis! Tosi mielenkiintoisen oloinen blogi sulla ja vieläpä suurilla laadukkailla kuvilla! :-)

  http://mari-janita.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha oli kyllä itelleki piristys ! :D kiitos kommentista ! :)

   Poista
 3. Sun blogissa kaikki kuvat on ihanan raikkaita :-)

  VastaaPoista