16.12.2013

noloilu haaste

Kaisa haaastoi mut tuhat vuotta sitten tähän mahtavaan haasteeseen! Nyt vasta sain aikaseksi seuloa kaikki monet rumat kuvat itestäni, valittua parhaat ja laitettua ne tänne! Nauttikaa, älkääkä saako traumoja. ;)

Säännöt:
❤ Sinut on nyt haastettu, mitään ei ole tehtävissä
❤ Etsi (tai ota) itsestäsi kuusi noloa naamakuvaa ja laita ne tähän
❤ Kirjoita itsestäsi kolme satunnaista noloa tapaa, faktaa, sattumaa tms.
❤ Haasta vähintään kolme bloggaajaa, linkkaa tähän ja ilmoita heille haasteesta!

1. Lapsena tein kaikkea supernoloa, mutta yksi on ylitse muiden! Kerran yöllä, olin tosi pieni, tuli hirvee vessahätä ja pääsinki portaiden yläpäähän asti, siitä en kuitenkaan uskaltanut alakertaan vessaan mennä, koska portaissa ei ollut valoa ja pelkäsin niin paljon pimeää! Housuunhan siinä pissat sitten tuli.

2. En nyt tiedä kuinka noloa tämä on, itse en niin tästä nolostu, mutta jotkut muut on sanonut mulle että oon nolo kun näin teen: käyn tosi usen yöhousut päällä meijän lähikaupassa, koska en vaan jaksa vaihtaa vaatteita kun kaupassa nopeesti käyn. :D

3. Yhtenä talvena tykkäsin piirrellä lumisiin auton ikkunoihin sydämiä. Kerran tätä tehdessäni tienvarteen pysäköidyn auton ikkunasta tuijotti nuori mies takaisin hämmentyneenä. No sydän jäi ikkunaan, mutta mulle tuli kiire lähteä paikalta! :DTähän mä haastan Sinin, Riikan ja Miitan.

5 kommenttia: