1.6.2012

hattaraa ja pomppulinna

IMG_7287
IMG_7292
IMG_7303
IMG_7300
IMG_7307
IMG_7309
IMG_7330
IMG_7278
IMG_7281

Rakastan mun koulua! Meillä oli tänään vaan kokeiden palautus, mut oli ehkä paras päivä ikinä! :) KONEen aamunavaus eli opettajien.... mm liikanmaikka laulo kaislahameessa "Mä tahtoo veivaa veivaa" :D Sit pihalla oli tosissaaa POMPPULINNA ja HATTARAKONE<3 Ja sit ruokalast sai viel jätksii. + kokeet oli menny tosi hyvin! Nyt voi hyvillä mielin lähtee kesälaitumille. (pakko tällei hehkuttaa mut täs jaksos kolme 10: ussa, kuvis ja puheilmaisu (pidin puhiksen loppuesityksenä Stand Uppia ja se oli superhauskaa!) :)

Olin vaan tyhmä jättäny kameran kotiin niin en saanut villejä pomppulinna ja hattaransyönti kuvia, mutta tossa ylhäällä nyt vähän vesisotaan valmistautumiskuvia ja sitte Sini oli meilla yötä ja tehtii nais- ja mieskalenterit valmiiksi, mitkä menee ens kesän rippileirejen lähetyshuutokauppaan :D Ostettii kokonainen vesimeloni ja innostuin siitä vähä liikaa...mut ai että se oli hyvää! :D

Nyt on jotenki sellanen hyvä fiilis, mut en oo vieläkää oikeestaan kunnolla tajunnu tätä kesän alkua.. ja sitä etten oo menos kouluun vähään aikaan, enkä nää kaikkia noita ihmisiä pariin kuukauteen.. hassua. :) No mutta heti ku ei tarvi herätä viideltä ja syödä joka päivä jätskiä niin en kyllä varmasti kaipaa kertaakaan koulun penkille ;)

2 kommenttia: