25.3.2012

just be true to who you are

Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Tässä tulee nyt vähän sekalaista kuvamateriaalia viime päiviltä, sain vähän naamakuviakin mukaan (: 

Tiistaina alkaa koeviikko ja musta se on ihan kivaa.. varsinki ku nyt on helpompi koeviikko, ei niin paljon kokeita kun yleensä ja pari vapaa päivääkin mahtuu mukaan. Plus yks kuupperi....hui :D

Pitäis kohta mennä nukkumaan, mutta pakko jakaa vielä pari ajatusta tännekin. 
Tää  koko lukion eka vuosi on menyt tosi nopeeta ja tosi äkkiä, kohta alkaa jo vika jakso. Paljon on ehtiny tapahtua, mut ei vaan voi käsittää että kohta ykkösvuos lukiossa on ohi! Koko tää vuosi on ollu iso koettelemus ja rankkaa on ollu. Paljon kyyneliä, mut onneksi sit myös naurua on mahtunu tähän kaikkeen. Nyt keväällä taas tajuaa miten iteki herää jostain talvihorroksesta ja aurinko nostaa hymyn huulille. Tosi jännä huomata, miten paljon ite on muuttunu kaikkien uusien kokemusten myötä. 

Tämä nyt oli tälläistä iltalöpinää (: Kauniita unia kaikille (oon muuten saanut nukuttua viime öinä tosi hyvin ja oon ihan innoissani kun näen myös kaikkia hauskoja unia! yleensä en koskaan muista uniani :D)

6 kommenttia:

  1. oot ihana ♥ ja oot kyllä ollu superahkera ton koulun kanssa kun sulla niin pitkä matka on ja pitkät päivät! Joko uus kone on toiminnassa? =)

    VastaaPoista
  2. ihan mielettömän upee toi eka kuva!! ja oot söpö :D

    VastaaPoista
  3. kivjoa kuvia taas :) ihana pirtee toi vipa ja tsemppiä vikaan jaksoon!!

    VastaaPoista