30.3.2012

en oo lapsi, mut en aikuinen, oon 17

Photobucket

Tänää sit tuli 17 vuotta täyteen ja ollu kyllä mahtipäivä! Laitan enemmän kuvia vaikka huomenna kun nyt ei enää jaksa.

Aamu alko siis kivasti siskon tekemällä synttärimuffinssilla (ja koulussa coopper-testillä, mut se meni hyvin, oon ylpee itestäni!) ja mun lahja (maksan kyllä osan myös ite) on tässä mun sylkyssä just nyt! Uus ihanuus eli oma läppäri, jonka jo nimesin: Taavi-vaavi!♥

Koeviikko menossa, joten coopperin jälkeen ei ollut enää mitään koulujuttui ja suunnistettiin Sinin kanssa kakkukahveille, kun se lupas tarjoo ja sen jälkee vielä käytii vähä polskimassa uimahallissa. (:

On ollu kiva et kaverit muistaa synttäreinä onnitteluluilla, korteilla, lahjoilla ja se ei oo se pointti et mikä se lahja tai muu on, vaan on kiva nähä et ketkä muistaa ja monet ketä ei välttämättä olis tullu ajatelleeks, nii muistaaki sua ja nii, en tiiä, se on vaa kiva tunne :) On ihana muistaa kuinka rakkaita ja ihania ystävät on :) ja pitäs muistaa se useemminki!

Tää koeviikko on ollu aivan ihanan rento ja ihana kun mulla ei oo ollu ku vasta bilsan ja ussan kokeet, äikän puhe ja toi coopperi ja ens viikolla vapaapäivä ja enkku. Olispa koeviikot aina näin helppoja ♥

Kuitenkaan ei tunnu hirveen erilaiselta tämä 17vuoden ikä, hassua vaan että kaikki "lapsen oikeudet" esim halvempi metrolipun hinta ym. ei enää koskekaan mua, mut en sit oo tarpeeks vanha mihinkään :D Aika turha ikä, mut ehkä täs välis tarvii sellasen vuoden miettimistauon ja välivuoden. (:

Synttärit on kivoja, mut jotenki oon oppinu arvostaa niissäkin vähä eri asioita ku pienenä... hah, jännää tällänen aikuiseks kasvaminen :)

2 kommenttia:

  1. onnea vielä täällä:) sulle tulee jotain sit postissa, vähän myöhässä tosin:)

    VastaaPoista