23.11.2011

olen selkä

Olen palannut. 

Niinkuin ehkä olette huomanneet, täällä on ollut aika hiljasta. Oon pitäny vähän taukoa, kun aikaa ei ole tuntunut riittävän, eikä motivaatiotakaan. Ja blogikin alkoi ärsyttää; kaikki vanhat postaukset ja ulkoasu. Mietin pitkään poistanko tämän blogin ja alotan uuden vai poistanko vaan noi kaikki vanhat postaukset. Kuitenkaan en raaskinu niitä poistella, muistot on vaa niin kultasia, ja kokonaan uuden blogin alottaminen olis ollu taas liian suuritöistä. Tää blogiasian hoitaminen on ollu mun do-listalla jo vaikka kuinka kauan, mutta nyt sitten koeviikolla (hehe, just sillon ku on niin paljon ylimäärästä aikaa..) iski into tähän. Ulkoasu muuttu aikalailla, mitä  tykkätte? Ja sisältökin toivottavasti muuttuu. Yritän tehä laadukkaampia postauksia ja kuvailla enemmän. Postaustahti luultavasti hidastuu siitä mitä se kesän lopulla oli, mutta haluan oikeesti panostaa postausten laatuun ja tämä opiskelukin vie aikaa. 

Tuleepa paljon tekstiä, mutta tärkein asia tulee vasta tässä. Kiitos ihan kaikille lukijoille, jotka  on jaksanu tätä taukoa ja pysyny lukijoina! Uusiakin on tullu lisää, vaikka en oo postaillu! Ja kiitos kaikista kommenteista, jotka on piristäny mun päiviä ja potkinu mua tän asian hoitamiseen. 

Nyt mua ehkä kuitenkin kutsuu monen monet oppikirjat, joita oon laiminlyönyt tässä jaksossa.  huh.


Photobucket

9 kommenttia:

 1. jee jee heta! mäntsälän naiseni :>

  VastaaPoista
 2. oiii heta sä oot postannu !! tiiäks iha joka kerta ku oon koneel nii oon käyny kattoo sun blogis ja vui ku tuli hyvä mieli ku näki et oot pitkäst aikaa postannu !:) ku nähääki nii harvoin nii kiva kuulla välil mitä sulle kuuluu♥! haluisin nähä joku päivä pitkäst aikaa=)

  VastaaPoista
 3. "olen selkä

  Olen palannut. "

  :DDD tajusin ton vasta äsken..

  VastaaPoista
 4. ihanaa että taas postailet! :---) ja tosi hieno uus ulkoasu, kauniita kuvia susta! ;)

  VastaaPoista
 5. Riikka: hihiii ;)

  Maddeus: :D

  Anna: nii on (:

  tuuli: hahah, hidas ;)

  Mira: mira vooooi! :)

  Anonyymi: Kiitos!!

  VastaaPoista
 6. kiva kun oot taas postannu! :) ihana banneri ja ulkoasu muutenkin on tosi jees!

  VastaaPoista