30.11.2011

i wanna know that you know what i know

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
Mun pikkukummi tyttö täytti viikkon sitten 1vuoden! Annoin sille lahjaks ton mun tekemän palapelin ja sitte ton taulun. (tehtii mun vetämässä tyttökerhossa noita palapelejä, niin tein ton sitte Annille)

Tänään mulla on vapaapäivä, koska ei oo koetta (oli kyllä vapaapäivä eilenkin, mutta olin silti koulussa: kuoroharkoissa ja sitten illalla näin kavereita hesassa) Mutta ah, on se ihanaa rentoutua ja nukkua koeviikon jälkeen :D 

Tossa on vähän sekalaisia kuvia mun viikolta. Näin eilen paria kaveria, keitä en oo pitkään aikaan nähny ja käytii kattoo meijän vanhaa yläastetta (se oli remontissa siis silloin kun me oltiin ysillä, oltii sitte ysi parakeissa (hyviäaikoja...) ja nyt oli valmistunu täks vuodeks) Olihan se ihan hieno, mutta vaikka se oli vähän muuttunu, tuli paljon muistoja mieleen ku käveli niitä käytäviä. :)

Oon pitkään halunnu tollasen punasenpunasen huulipunan ja sitte sellasen hankin, se on ihana! Ton sormuksen löysin Seppälän alekorista 2€ ja ajattelin, että sehän sopii hyin jouluun :) Haluisin löytää jonku kivan punasen mekon vielä jouluksi.. Sellasen t-paita hihaisen ja ihan että vois arkenakin käyttää. Ei oo vielä sattunu silmään. Ja sitten on vielä se, etten enää osta melkein mitään tavallisista vaatekaupoista. Kirpparit on mun rakkaus. Ja varsinkin kun vaatteiden hinnat on jossain mun kukkaron ulottumattomissa.

Meillä oli koulussa myös tavaranvaihtopäivät ja sieltä löysin tosi paljon kaikkea: Inception-leffan, Stephenie Meyerin kirjan Vieras ja pari vaatekappaletta. Pääsin ite myös eroon parista vanhasta paidasta ja laukusta, joita en käytä. Jee ekologisuus!

Mun täytyis etsiskellä kaappini kätköistä jotku juhlavaatteet viikonlopuksi ku lennetään(!) Rovaniemelle, mun serkun ylioppilasjuhliin :) Tuntuu etten löydä yhtään mitään.. :D 

ps. anteeksi tätä tekstin määrää, on vaan jotenkin hirveesti kerrottavaa ja sormet vaan tanssii näillä näppäimillä ihan itsestään. Toivottavasti ei haittaa lukea näitä raapustuksiani ;)

9 kommenttia:

 1. ihania kuvia ja mulla on toi ihan sama huulipuna!! :D

  VastaaPoista
 2. sullakin on ihana blogi ja noi kuvat on hienoja 8D

  VastaaPoista
 3. Söpö toi paketti, sain joulupaketointiinspiraation hahaha :D

  http://larakoo.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. ihanaa kun olitte täällä <3

  VastaaPoista
 5. vautsi mitä kuvia noi ekat!! upee blogi muutenkin. ps. tämä kone ei suostu kirjautumaan sisään eli t. säde

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Kiitos :)

  elina: kiitos paljon (:

  Laura: kiitos, ja kiva että sait inspiraation! :D

  tuuli: nii oli :)

  säde: kiitosiitos :):)

  VastaaPoista
 7. Voi vitsi sulla on kiva tää blogi hei, tykkään ! =) Ulkoasuki tällanen siisti ja kiva :)
  -Juli

  http://viivajuli.blogspot.com/

  VastaaPoista
 8. hieno blogi ja rakastan sun hiuksia! :))

  http://jonnnnnasworld.blogspot.com/

  VastaaPoista
 9. juli: kiitso paljon!! :)

  Jonna: voi kiitos.. mua alkaa noi hiukset jo vähän kyllästyttää, mutta kiva saada positiivista kommenttia! :D

  VastaaPoista