3.6.2011

etana elli

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tässä on nyt vähän kuvia kuluneelta viikolta.. haikeeta on ollu ku ei meil enää oo mitää normei tuntei. Huomenna... tai no oikeestaan jo 9 tunnin päästä päättötodistus käteen eikä enää koskaan pakollista koulua! 

Tossa on myös pari kuvaa meijän ilmasutaidon ryhmän kevään (viimesestä koskaan) musikaalista. (oon toi harmaahupparinenpika) Oli ihan mahtavaa aikaa tehä noiden tyttöjen kanssa näytelmiä ja muuta, ja tää vika musikaali oli jotain niin superia ♥ ikävä jää.

Sitten myös vikassa kuvassa näkyy ne talent-gaalaan osallistujien palkinnot,  sain vihdon haettua ne  :----D Kesällä leffaan siis..

Mutta niin siis tänään koulussa pesismatsi, opettajat vastaan oppilaat (en ollu pelaamas, mut oppilaat hävis kuitenki) Sitten huomisen harjotus ja saatii kevät todistukset, oon tyytyväine, ei mitään yllätyksiä, ilmasutaito kymppi, 3 kasii ja loput ysei, varmaa myös huominen paperi näyttää samalta. :)

Nyt meen nukkumaan etten huomenna oo ihan mustilla silmänaluksilla,vaikka itken kuitenki huomen, nii ei mun silmät mitkää nätit oo.. :D Ja tosiaa sitte huominen aamu vaa mua juhlitaa ku sitte on siskon ylppärit, jossa mä toimin lahjapöytävastaavana. Hyvää ruokaa ja juhlatunnelmaa siis. (ps. meijän koti ei oo koskaan ollu näin siisti.. ;--D)

JA AINIIN tuli mieleen, että pianpian sitten kun kesäloman vapaa aika tulee niin teen huonepostauksen sillä se on VALMIS! ..no pari juttua puuttuu mutta silti :---))

3 kommenttia:

 1. tosi söpö etana! ihania kuvia taas :DD

  VastaaPoista
 2. oo, en olis tunnistanu sua! ja ihana etana :--DD

  VastaaPoista
 3. Jonsu: kiitos! :--))

  Anonyymi: hahah :--D

  VastaaPoista