18.6.2011

100 postaus ja KALLIO♥

AAAAAAAAAAAAAA!!! En oikeen osaa ilmaista tätä riemua sanoilla! :--D Mut nyt se sitten on ihan totta! MINÄ MENEN ENSI VUONNA OPISKELEMAAN KALLION ILMAISUTAIDON LUKIOON! aaivan mahtavaaa :--))) Piti tulla ilmottaa se tännekin, kun nyt en oo ehtiny postailla (JA niin muuten sadas postaus, sattuipa sopivasti!) plus jtn randonkuvia..

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mutta nyt vähän kuulumisia mun kesälomasta  :-D
Olin keskiviikko iltana kattomassa sitä kesäteatteria, mistä on paljon puhuttu, Ronja Ryövärintytärtä Suomenlinnassa kummin kanssa. Ja tykkäsin tosi paljon! (:

Ja kun siis Katrin (kummini) tyttö Anni on mun kummityttö niin sillä samalla reissulla menin pariksi yöksi niille :) PikkuAnni oli kasvanu ihan hirveesti ja se on kyllä maailman suloisin♥ Tein siinä samalla pari työtuntia kun vahdin Annia ja sitten myöhemmin poikia :) 

Käytiin myös kirppareilla ja Hietsusta tarttu mukaan parikin tosi hyvää löytöä.... yritän saada niistä (ja myös niistä edellisistä ostoksista) kuvat tänne mahdollisimman nopeeta!

Sitten eilen heräsin ja mua odotti monta onnitteluviestiä ja sehän tarkotti sitä että mut oli hyväksytty Kallioon opiskelemaan! Voitte vaan kuvitella mun naaman.. hymyilitti kummasti ;) Tänään kävin sitte vastaanottamassa sen paikan ja vein päättötodistuksen sinne.. se on sitte että 16.8 alkais  koulu!

Mutta nyt äiti alkaa hermostua tästä näpyttelystä ja muutenki oon tosi poikki eli meen unten maille!5 kommenttia:

 1. mähä sanoin että susta tulee kallio-tyttö;) heehehe onnea♥ pitää nähdä joku päivä tiiätkös :)

  VastaaPoista
 2. oi, siistejä kuvia!
  ja aika siisti tää yhdistelmäkin ;D nähään kalliossa!!

  VastaaPoista
 3. HETA ONNEA ♥:) !! kuulin kans tost kalliost ja tiesin et pääsit sisäää ! (= ja meijänki pitää nähä joku päivä ja vähä kertooo kuulumisia ku ei paljo näkyny ku olin siel leirilki isosen ni:) mut soitellaa joku päivä !♥

  VastaaPoista
 4. maddeus: Kiitos paljon! :--)

  Anna: hihiii, kiits<3 ja joo nii pitää!<3

  Riikka: kiitos! Ja siellä sitten ;--)

  Mira: Kiitos! (: ja jooo soitellaa ;)

  VastaaPoista