22.3.2015

hi from bondi beach


Nää kuvat on kaikki Bondi beachiltä, jossa vietettiin meijän Sydney-viikon kolme ekaa yötä. Ranta oli ihana, auringonnousut ja -laskut kauniita. Käveltiin ja juteltiin paljon. Meillä oli aina deitit mukana ja hymyjä riitti. :) Niin paljon kauniita ja mielenkiintosia spotteja ja ihmisiä, joista olis halunnu kuvia räpsiä. 
Mitään kovin erikoista ei Bondilla tehty: nautittiin merestä ja rentoiltiin. Yhtenä päivänä oltas menty vähä kauemmas ostoskeskukseen, mutta herättiin ja syötiin aamupala/lounas niin myöhään, että kun liikkeelle päästiin rantapäikkäreiden jälkeen, niin joku huomautti, ettei kaupat täällä oo kovin myöhään auki. No päädyttiin vaan kiertelemään rannan lähellä olevia kauppoja, joissa sitten myyjille jutellessa kävi ilmi, että sinä päivänä oli viikon erityinen päivä, jolloin kaupat on kaikkialla kauemmin auki! :D No, eihän me shoppailemaan Sydneyyn menty, laukuissa ei nimittäin paljon tilaa uudelle roinalle ole. :D
Bondilta kuitenkin lähettiin sen kolmen päivän jälkeen keskustaan hostelliin, kuvia tulossa loppu Sydney-viikosta pian! :)

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja vitsi mitä auringonlaskuja!! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) jep, niistä kyllä nautti :)

   Poista
 2. hahaah tulee vaa bondi beachista mielee se hengenpelastajat-sarja:D älä huku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joooo me itse asiassa nähtiin ne kuvaamassa!! mä en oo ite ikinä kattonu sitä, mut juuli oli innoissaan :D eli oisin voinu päästä telkkariin jos olisin hukkunu!

   Poista
 3. ihana juuli!! mutta hyi kauhea tulee pahoja muistoja mieleen noista maisemista, mä nimittäin paloin just tuola piitsillä niin pahasti et pelkästään nää kuvat saa sen kivun takaisin:( :D muista rasva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihana juuli tosiaan<3 auts. joo mä paloin kunnolla naamasta ku oltii terrigal beachillä perheen kanssa, nii sen jälkee on kyllä aurinkorasvasta huolehdittu!! :D

   Poista
 4. Oot ihan lemppari t se sama juuli

  VastaaPoista