13.8.2014

tiematka

Mulla on ollu nää kuvat muokattuna jo varmaan ainaki sata vuotta, mutta en oo vaan saanu aikaseks postattua! Elokuun alku on menny töissä ja pikkuhiljaa muuttaen pois Kulosaaren kämpästä. Täällä kyllä asustelen vielä elokuun, mutta uudet asukit hiippailevat tänne samalla. Kamujakin oon nähny ja tuntuu että koko ajan menossa, mikä on kyllä kiva! Nyt on kuitenkin vika viikko töissä! Tuntuu hassulta, ihan vastahan mä alotin! Mutta sen jälkeen tahti vaan kiihtyy.. viikonloppuna on nimittäin tiedossa läksiäiset, kamuja ympäri Suomea tulee kyläilemään! :) Ja sitten alkaakin mun kolme viimestä viikkoa Suomessa. Vielä on kaikenlaista hoidettavaa, mutta eiköhän ne siitä!
Kuvat on kuitenkin heinäkuun lopulta, kun siskon kanssa otettiin auto alle ja suunta "vaan jonnekin". Uimista. Matka-cd. Autopelit. Porvoo. Jäätelöä. Kirppareita. Hämeenlinna. Hämeen linna. Uimaranta uimahallin takana. Polaroid-kamera. Matkapäiväkirja. Huoltoasemalla autossa nukkumista. Puhelimen latauspaikkojen etsintää. Huittinen. Aamu-uintia. Isoja teitä. Pieniä teitä. Asfalttiteitä ja hiekkateitä. Alastaro. Kanniston kotieläintila. Rakkauspakkaus: seepran ja aasin risteytys! Vartin kaatosade. Pysäköintimaksuja. Liikennemerkkien tenttausta. Tankkaamista. Tampere. Kolmas sisko ja sen poikaystävä. Särkänniemen Angry Birds -puisto. Vohvelikahvila. Mikkelin Juva. Serkku ja sen poikaystävä. Vesimelonia ja levottomia juttuja. Pimeä tie. Pitkät valot päälle ja yöajo kotiin. Mäntsälä. Suoraan sänkyyn eikä herätyskelloa. Reilusti yli tuhat kilometriä mittarissa.
ps. viime vuoden roadtrip löytyy täältä

2 kommenttia:

  1. ihania kuvia! sulla on ihana blogi ja kirjotat ihanasti<3 itekki haluun lähtee sitte roadtripille kun saan ajokortin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi vitsi kiitos! :) suosittelen kyllä, jos yhtään haluttaa lähteä :)

      Poista