30.6.2013

OFF TO SPAIN

Nyt se olis sitten matka nurkan takana ja rinkka pakattuna. Huomenna aamulla (yöllä oikeastaan) neljältä lähetään lentokentälle päin ja 6.00 lähtee lentokone kohti Espanjaa. Oon siis menossa kahen viikon vapaaehtoistyöleirille Mundakaan, Pohjois-Espanjaan lähelle Bilbaota. Nyt on vielä melko rento olo, ei jännitä paljon; oon vaan tosi innoissani! Viikonloppu on mennyt Mäntsälässä viime hetken ostoksia tehden, tavaroita pakaten, autolla ajellen ja mansikoita syöden! Matkalta en varmaan blogia kauheesti päivittele, mutta kamera toivottavasti kulkee mukana ja voin sitten sen jälkeen tulla kuvia tänne jakamaan! Instagrammiin toki laittelen matkalta kuvia useammin, joten jos kiinnostaa niin saa seurata! Mut löytää sieltä nimellä hetaojell :)
Nyt tarkistan vielä viimeisen kerran, että passi, lompakko ja muut tärkeät on oikeassa paikassa ja meen suihkun kautta nukkumaan sen pari tuntia minkä voin ennen kun pitääkin jo herätä! ;)

2 kommenttia:

 1. Siis mikä tämä tämmönen vapaaehtoistyöleiri on, en oo ikinä kuullutkaan ja oon tosi kiinnostunut? KansainväLinen juttu vai vaan suomalaisille, mitä työtä tehdään ja miten tommosille haetaan tai onko jotain nettisivustoo mistä voisin lukee lisää? :)
  Ja hauskaa Italian matkaa, minä palasin sieltä muutamia päiviä sitten :)

  http://mystepsintheworld-auli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kansainvälinen työleiri! Suosittelen kovasti, Allianssin kautta mä olin tuolla ja sieltä sivulta saa paljon tietoa. Uusimmassa postauksessanikin kerron reissusta enemmän! ;)

   Poista