30.12.2012

lahjoja

IMG_3050 IMG_3049 IMG_3037 IMG_3040 IMG_3043 IMG_3045 IMG_3041 IMG_3039 Sain joululahjaksi kaikenlaista kivaa ja tässä nyt on isoimmat lahjat. :) Oon tainnu olla melko kiltti, kun paketista paljastui (kylläkin toivomani) iPhone 4! Haha oon nyt ihan koukussa, ja pelailen pelejä sillä koko ajan ;) Kuvat puhuvat puolestaan, joten sanon enää vain tämän: suklaata suklaata ja vieläkin suklaata ja kaikkea muuta kivaa. ;D Oliko teillä mitään suurempia toiveita vai yllättikö pakettien sisältö? Mulla ainakin oli toi puhelin odotettavissa, mutta muuten oli kivoja ylläreitä. :)

Tänä aamulla lähdettiin ajamaan Aholansaareen, jonne menen viettämään uuttavuotta. Nytkin postailen siis tien päältä ja kohta ollaan jo perillä. :) Hyvää uuttavuotta 2013 kaikille ihanille lukijoille, toivottavasti se on vielä tätäkin vuotta parempi! ;)

5 kommenttia:

 1. aah sait HIMYMit neljä kautta, samat mitkä mulla on ;)parhaita. Ihania kuvia edellisessäki postauksessa ja pitäkää kiva uusvuosi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, parhaita! kiitos ja samoin (vaikka se menikin jo) :D

   Poista
 2. Millanen sarja toi ensisilmäyksellä on tai siis mikä siinä on ideana? Haluisin meinaan löytää jonkun uuden hyvän sarjan mitä seurata ja tuotantokausia kerätä!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensisilmäyksellä, tai niinkuin sen oikea nimi How I Met Your Mother (eli HIMYM) :D on ihan huippusarja! Se perusjuoni on se, että 'päähenkilö' kertoo lapsilleen miten tapasi näiden äidin, eli koko juttu on niinkuin menneitä tarinoita. Kuitenkin melko pitkästi, koska 8.kaudellakaan ei vielä sitä äitiä ole näkynyt :D Mutta käytännössä sarja kertoo viiden hahmon elämästä, deittailusta, asumisesta ja kaikesta mahdollisesta! :D Vähän samalla idealla kuin Frendit, mutta ehkä nuoremmat hahmot, villimmät jutut ja hengauspaikkana toimii baari.

   Haha saitkohan nyt mitään selvää tästä selityksestä, toivottavasti jotain :D Paras ja hauskin sarja ainakin mun mielestä tällä hetkellä!

   Poista
 3. Joo sain kyllä selvää ja kuulostaa hyvälle!=) Täytyy varmaan kattoo jostain pari jaksoo ja ostaa sit tuotantokausi jos se on yhtä hyvä miltä kuulostaa!=D Kiitos sulle!=)

  VastaaPoista