12.8.2012

oman asunnon avaimet tuntuu hyvältä kädessä

IMG_9184IMG_8669IMG_7044IMG_9144IMG_9175IMG_9162IMG_9159IMG_9172IMG_9144
Huomenna herään omasta asunnosta Helsingistä omasta sängystä ja lähden oman kämppiksen kanssa kouluun! Voiko hurjempaa olla. Vaikka tää tuntuu jo tosi kodilta, en oo viel todellakaa tajunnu tätä että oon nyt muuttanu tänne ja täältä tuun heräämään tulevat aamut ja tänne nukahdan iltasin! Sinin kanssa ollaan tänään kävelty keskustaan ja etitty parhaimmat lenkkipolut ja nyt se pesee ekaa kertaa meijän pesukoneella pyykkiä :o Nyt kuitenkin nukkumaan, jotta huomenna herää virkeenä lukion kakkosena ja tutorina ;) Hauskaa koulunalkua millon teillä ikinä se alkaakaan, tai on jo alkanut!
ps. ystäväni Nelli on lähdossä Sveitsiin vaihtoon ja osa kuvista on läksiäisistä (nellin ite tekemä kakku), tulee ikävä mut neidillä tulee olemaan niin superhauskaa siellä<3

14 kommenttia:

 1. vooi oot jo iso tyttö♥ tsemppiä :)

  VastaaPoista
 2. tosi kiva tää siun blogi, liityin lukijaks :)
  http://findthewonderful--intoday.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. ihana blogi :)
  http://www.pink-sparkling.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Miten saa noihin kuvii noi ihme valopilkut??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä käytän muokkausohjelmana Photobuckettia joka on ilmanen ja välillä aika huono :D Mutta sieltä löytyy kaikenlaisia tollasia valojuttuja :)

   Poista
 5. Moikkelis :) Sun blogi on just tällanen hyvä mitä jaksaa loukea :) I lkie it! Hyviä kuvia, onko sulla järkkäri? =) Tsemppiä lukioon :)

  VastaaPoista