9.8.2011

kädet ilmaan!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

kuvissa näkyy uutuuksia: kengät, kangaskassi, paita (kirpparilta) (myös tokan kuvan paita uus ja kirpparilta), ja shortis ite tuunatut vanhoista farkuista, JA pyörä on mun uus ihanuus

HUH! Vihdoin, oikeesti anteeksi ihan tosi paljon kun nyt en oo postannu! Niinkun oon jo monta kertaa kertonu, koneesta on muisti ihan loppu ja pitäis käydä ostamassa jotain tikkuja tai muuta että saisin taas kuvia koneelle. Nyt kuitenki onnistuin tuolta poistelee vähän kuvia niin sain joitain kuvia kamerasta myös koneelle! Eli nauttikaa :--D Suurin osa kuvista on kuitenki tältä päivältä. Näin pitkästä aikaa Annaa ja Jasua ja oli hauskaaa! (:

Kesäloma onki menny tosi nopsaa  enkä oo tehny läheskää kaikkia asioita mitä piti, mutta oon kyllä ihan tyytyväinen. Hyvillä mielin kouluun, vaikka jännitääkin sikana. Mutta siis mullahan alkaa vasta ens viikolla koulu ;) 

Eilen illalla oltii Sinin ja siskon kaa kattomassa STAGE - Silmistä pois musikaalia ja jalat täris ja sydän jyskytti vielä aamullakin! Siis suosittelen todella, vielä on lippujakin, kannattaa mennä kattomaan, se oli niin mahtava sanoinkuvaamaton kokemus!! Ja voi ne näyttelijätki, ku (tietenki) menin nimmarit pyytämään nii.... ah! 
Siis minkä mahdollisuuden ne on saanu! Toivottavasti mäki saisin joskus, koska oli niin sellanen olo että oisin halunnu hypätä sinne lavalle laulamaan ja näyttelee :--) Oon ihan fiilareissa oikeesti tosta musikaalista!

Mutta nyt todellaki yritän postailla, kuvia ei hirveesti oo, koska kameraa ei oo aina jaksanu ottaa mukaan tai sit ei vaan oo tullu otettua kuvia, mutta paljon kaikkeee kerrottavaa. Ja vaatteita on tullu osteltua! Paitsi että hesan reissulla en kaupasta ostanu muuta ku yhen sormuksen, vaatteet sitte vaan kirppareilta :) Ne voisin yrittää kuvailla teille (parit jo tuolla näkyykin kuvissa)

Hyvää yötä ja hauskoja koulupäiviä kaikille niille joilla se on jo alkanu!

6 kommenttia:

 1. vitsit tekis mieli nähä toi stage, mut no money :/
  ihana muuten toi keltanen jopo ja i am not a plastic bag-kassi! :)

  VastaaPoista
 2. hei kivoja vaatteita ja toi ruutupaita on ylikiva! mulla alkaa tänään koulu ;___; oikeastaan 35 min. päästä....

  VastaaPoista
 3. ihanii kuvii, oot kaunis ja muutenki ihana blogi :)
  laurakaisan.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Riikka: thäänks, mäki tyksin mun joposta (:(:

  tuuli: hih kiitos!

  laura: kiiitos paljon!

  anonyymi: voi kiitos (:

  VastaaPoista
 5. Hihii kivoja kuvia sulla! :--) kaima;)

  VastaaPoista