7.5.2011

herätyskello ei oo mun kaveri

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Nää kuvat on keskiviikolta, joka oli muuten ihan älyttömmän kiva päivä ! :) huom. päivä, koska illalla jostain syystä, olikohan kamerassa, johdossa vai tietokoneessa vikaa, mutta en saanu kuvia ladattua ollenkaan koneelle. Joten en siis voinut postata vaikka olisin halunnut silloin. Nyt onneksi ei ollut enää mitään ongelmaa :)Eli keskiviikkona koulussa oli tosi kivaa ja kaikki tunnitki oli oikeesti mukavia, kävin terkan viimesessä tarkastuksessa ja siellä oli kans sika kivaa, oon sopusuhtanen ja ekaakertaa mun paino on plussan puolella siinä taulukossa :--))
Koulun jälkee sit keskiviikkona mentii sinin kaa hesee, ku kesän leirin isospalaveri oli vasta viideltä, sen palaverin jälkee jäätii sit annan kaa juttelee siihe pihalle josku tunniks, oli ihanaaa :))

Nyt on taas ollu paljon kokeita ja ens viikolla jatkuu, äikän puhetta ja tt:n kirjotelmaaki pitäis tehä.. mut eiköhän tää tästä Perjantaina juoksin 1500 uudestaan ja ihan hyvin meni vaikka allerginen nuuha ja muut vaivat haittas vähän ja olin sen jälkee iha poikki, illalla sitte jasu ja anna tuli meille ja oli kivaa :--)

Hauskaa viikonloppua kaikille ihanille lukijoille, oikeesti teijän kommentit piristää aivan älyttämästi!

3 kommenttia:

 1. tosi nätti toi eka kuva ja muutenki taas kivoi kuvii :) onks hese parempi ku mäkki? :D

  VastaaPoista
 2. kivoja kuvia, yhyyyy mäki haluun hesee :( en oo ollu viimeks sillo joskus sun ja muiden kaa! sul on mun huppari tos heses :o ahahahhaha

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: kiiitos, hhahah no hese on ainut mitä tääl on nii sinne siis ;---))

  Anna: kiits, mennää taas joskus ;--D mut ei oo sun huppari ku mä oon ottanu ton kuvan ja se on sini ja sinin huppari joka näkyy siinä ;)))

  VastaaPoista