19.4.2011

sun smiled at me

Photobucket

päivä 01: kuva itsestäsi
päivä 02: kuva siitä mitä teit tänään
päivä 03: kuva asiasta, jota ilman et eläisi
päivä 04: kuva siitä miltä sinusta tuntui tänään
päivä 05: kuva puhelimestasi
päivä 06: kuva siitä mitä söit tänään
päivä 07: kuva jostain minkä olet menettänyt
päivä 08: kuva aamustasi
päivä 09: kuva lempijuomastasi
päivä 10: kuva jostain mitä pelkäät
päivä 11: kuva joka inspiroi sinua
päivä 12: kuva kamerastasi
päivä 13: kuva jota voisit katsoa pitkään
päivä 14: kuva jolla on sinulle erityinen merkitys
päivä 15: kuva asiasta jota pidät tärkeänä
päivä 16: kuva joka saa sinut hymyilemään
päivä 17: kuva ystävästäsi/ystävistäsi
päivä 18: kuva jossa näytät hyvältä
päivä 19: kuva viime kesältä
päivä 20: kuva joka kuvaa elämääsi
päivä 21: kuva jostain mitä teet lähes joka päivä
päivä 22: kuva jostain mihin uskoit lapsena
päivä 23: kuva jota et ymmärrä
päivä 24: kuva joka saa sinut vihaiseksi
päivä 25: kuva kauniista esineestä huoneessasi
päivä 26: kuva jostain mitä odotat
päivä 27: kuva hymystäsi
päivä 28: kuva turhimmasta esineestäsi
päivä 29: kuva siitä minne haluaisit mennä
päivä 30: kuva jonka haluaisit nähdä joka päivä

Tossa nyt taas toi juttu, sori kun sekin on aika kauan kestäny. Meinaan ton kuitenkin jatkaa loppuun vaikka siinä kestäis kuinka kauan :D Toi kuva kuvastaa mun illan tunnelmia ehkä enemmän, päivällä oli vähän eri :)

Tänään oli kiva päivä. Koulussa oli... no peruskoulupäivä. Mulla on jotenkin tosi paljon kevtäväsymystä ja sen takia en ehkä ole ollut parhaalla tuulella koulussa ym. Stressikin vaikuttaa asiaan.

Muttamutta, siis koulun jälkeen siis lähdin hesaan tapaamaan kummityttöäni (vaikkakin lähdin tunnin myöhäisemmällä junalla erään isän takia joka unohti viedä tyttärensä koulusta asemalle) kuitenkin pääsin sinne ja olin sitten siellä. Kyllä mun pikkuAnni on kasvanu kauheasti ja niin tomera tyttö siitä on tullut. Juttua riitti vaikka kuinka paljon ja tosi ilosena se mua katteli. En millään malttanu lähteä kun se alkojust sillon nauraa ku menin sanomaan heippa. OIkeesti se on suloisin vauva ikinä♥

Tällä viikolla ei niin kiirettä, mutta kyllähän sitäkin riittää.. Huomenna meen sovittamaan kerhonohjaajahupparia ja sitten teen tt:n ja yt:n tutkielmia (lyhyitä, mutta aikaa vieviä) Ja huomenna on myös matikan valtakunnalinen ja arvatkaa vaan muistanko kaikkia asioita mitä siihen tulee. Tänään junassa kyllä yritin kertailla niitä. Peukut pystyyn vaan :))

Kokeista puheen ollen, mulla on menny kokeet tosi hyvin, vaikka suurimman osan yhesn äikän kokeen vastauksista heitin päästäni vaan mitä mieleen tuli, sain siitä 7puolen joka on tosi hyvä, koska se sano, että sen takii ku se koe oli nii vaikee, nii seiskaki on jo kiitettävä. Ja sitte oo saanu paljon hymynaamoja wilmaan ja äikän toisesta kokeesta 9plus. Toivotaan että jatkossakin kokeet menis yhtä hyvin.

Nyt ehkä lopettelen tän tekstin ettette kyllästy MUTTA SE PITI VIELÄ SANOA, ETTÄ ISO KIITOS JA HALI KAIKILLE LUKIJOILLE joita on tullu lisääkin! Teidän kommentteja on aina mahtava lukea ja niistä tulee hyvälle tuulelle.♥

4 kommenttia: