29.3.2011

jos sä tahdot niin

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tossa olis vähän asukuvia (ja näköjään myös meikitöntä kuvaa :D) Älkää välittäkö sotkunen huone..(toi on siis se missä en nyt asu, mutta mihin pian muutan :))))

Eilen kävin hammaslääkärissä ja sain sieltä sellaset kivat tapit ylä- ja alahampaaseen johon sitte sellasen kumilenksun aina laitan ja pidän sitä sitte aina, paitsi sillon kun en syö. Ne sano siellä että toi voi kestää parista kuukaudesta vuoteenkin, riippuen siitä pidänkö mä sitä ja miten mun luusto tottuu. :) Meinaan nyt pitää että mahdollisimman vähän tarttis olla. Nimittäin nyt kun toi on nii en jaksa syödä niin usein ja mun hampaisiin sattuu.. Että kiitos kun veitte ainoan tänhetkisen iloni: syömisen :---D
JA toi repii mun kielen ja posken :/ Siis toi on oikomishoito, kun mun purenta on väärä, unohdin sen sanoo.

Kuitenkin mullapa on huomenna synttärit :)) 16vee, huomenna en juhli ku perheen kaa, mutta täytyy nyt kattoo mitä tyttöjen kanssa keksitään ehkä viikonlopuks...

Huomenna on sitte koulussa Talent-Gaala, ja lauletaan toi Jos sä tahdot niin mun pikkusiskon kaa siellä(HUOM. se ei ole kilpailu vaan gaala) ja siellä on yhteensä 3 esitystä..hyvä meijän koulu! No kuitenki ja mun ääni ei oo mitenkää parhaimillaa mut näillä mennää :)

Loppu mun vapaa-ajasta meneeki sitte tutkielman teossa, sain tänää sitä pikkasen eteenpäin JES! :--)) Enää viikko aikaa..

Mutta siis huomiselta ehkä huomenna kuvia laitan ja niin voin tosta oikomisestaki laittaa pari kuvaa jos ketään kiinnostaa. ;)

2 kommenttia:

  1. ihana toi toka kuva ja toi asu ♥ :) ONNEAA OLET AIVAN IHANA HIHI ANSAITSET NÄÄ MILJOONA ONNITTELUA <33<3333<33<3

    VastaaPoista